7 načina kako da nekoga pozoveš na matursko veče

Vreme pripreme za maturu je uveliko počelo. Pored pripreme odevnih kombinacija potrebno je osmisliti i kreativne načine kako pitati nekog da ide sa tobom na maturu. Da, možeš nekome samo postaviti pitanje „Da li želiš ideš sa mnom na maturu?“.

Pred tobom je 7 načina kako da nekoga pozoveš na matursko veče.

Međutim, postoji toliko kreativnih načina da postavite ovo pitanje i oduševite svog partnera zato svakako moraš iskoristiti jedan od njih. Još veći razlog je ako ovo pitanje treba da postaviš svojoj simpatiji. Zato saznaj nešto više o njoj, šta voli i koja su njegova/ njena interesovanja.

Pravac u cvećaru

Skoro svaka devojka voli cveće, zato će ovim načinom biti veoma oduševljena tvojim pitanjem. Raspitaj se kod njenih prijatelja i poznanika koje cveće je njeno omiljeno. Nakon toga možeš da odeš u bilo koju cvećaru i pitaš da ti naprave buket u koji možeš da staviš poruku na kojoj će biti napisano pitanje.

Iznenađenja i baloni

Možeš da kupiš jedan balon na kojem će pisati „Da li želiš sa mnom na maturu“ ali možeš i ispuniti ceo jedan prostor balonima i tako prijatno iznenaditi osobu koju planiraš da povedeš na maturu. A svi volimo iznenađenja.

Pitanje i slatkiš

Personalizovani slatkiš uvek je dobar način da dobiješ veliko da, pogotovo od slatkoljubaca. Ako tvoj budući prom date obožava slatkiše ovo je jedan od načina da postaviš ovo pitanje.

Kućni ljubimci su zaista najbolji prijatelji

Postoji li bolji saradnik koji će ti pomoći da pitaš nekog da pođe sa tobom na maturu a da to nije kućni ljubimac. Postoji toliko načina kako možeš da pripremiš ovakvo iznenađenje, sigurno da će tvoj potencijalni partner biti odušeljen kreativnošću ali i umiljatošću tvog kućnog ljubimca. Ovo je pravi pogodak za osobe koje obožavaju životinje.

Raspitaj se o omiljenoj seriji/ filmu

Jedan od načina može biti tako što ćete za pitanje ubaciti i omiljenu seriju ili film ili ličnost osobe kojoj postavite pitanje. Imaće osećaj da ste se zaista potrudili i uložili dosta vremena smišlajući iznenađenje.

Personalizovani nakit

Pored toga što će direktno postaviti pitanje određenoj osobi ona ga takođe može nositi na maturi, ali ga takođe još dugo vremena nakon mature može čuvati i podsećati lepih trenutaka.

Hrana i kreativnost

Saznaj koju hranu tvoj partner najviše voli i postavi pitanje tako što ćes ga neki način ispisati preko tog obroka. Još bi bilo bolje kada biste izašli u kafić i restoran i tada pripremio/ pripremila to iznenađenje.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.