7 ideja za savršeni maturski manikir

fb
tw
wa
tg

Priprema savršenog stajlinga za maturu nije ni malo laka. Postoji mnogo toga o čemu treba razmišljati. Uglavnom prvo počinjemo od izbora haljine. Duga ili kratka, čipka ili saten, crna ili crvena. Najbolji savet je obući nešto u čemu ćemo se osećati prijatno ali i svečano. Nakon savršene odevne kombinacije biramo obuću koja će upotpuniti naš izgled, nakon toga torbica, šminka i ostali modni dodaci.

U tom procesu je naravno neizbežan i manikir. On bi trebalo da upotpuni celokupni izgled i da dodatno naglasi boje koje imamo na sebi kao i nakit. Izbor je zaista raznolik, počevši od oblika do svetlucavih ili mat nijansi. Bez obzira da li ćemo nokte sređivati u salonu ili uz pomoć najboljih drugarica moramo isplanirati savršeni maturski nail art. Zato ćemo u nastavku navesti samo neke od ideja.

Neka sijaju

Nokti u potpunosti prekriveni šljokicama uglavnom se najbolje slažu sa neutralnim bojama odevne kombinacije. Mogu doprineti glamuroznijem izgledu ali samo umeremo i pažljivo. Svi volimo šljokice, one su tako zabavne za kombinovanje ali možemo izgledati jako čudno ako preteramo sa njima.

Originalni francuski manikir

Za francuski manikir možemo reći da ulazi u okvir klasika koji mnogi biraju za maturu. Kako bi ga prilagodili bojama koje nosimo uvek možemo promeniti njegov klasičan izgled i u njega uneti boje koje će na zanimljiv način upotpuniti celokupan izgled. Pored raznobojnog frenča postoji i obrnuti. On takođe na originalan način može razbiti monotoniju i dočarati našu inovativnu prirodu.

Zlatni detalji

Zlatni detalji mogu dosta doprineti luksuznom izgledu noktiju a da ne uložimo neki veliki trud u njihovom osmišljavanju. Ono što je bitno, kao i kod šljokica, je ne preterivati i ne prekrivati celokupnu ploču nokta već je dovoljno samo dodati male detalje u zlatnoj boji. Takođe treba biti oprezan i sa bojama koje kombinujemo sa zlatnom.

Rose Gold

Svakako nijansa koja iznova osvaja. Zato je većini devojaka upravo ovo savršena boja za manikir. Savršeno se uklapa uz svaku ostalu boju i sa malo šljokica izgleda baš prelepo.

Tie-Dye motivi

Takođe još jedno od upečatljivijih izgleda noktiju za odevnu kombinaciju u neutralnim tonovima. Savršeno mogu da razbiju monotoniju na primer jednobojne haljine, samo treba voditi računama o jačini i izboru boja.

Mešani stilovi

Jedan od načina jeste da svaki nokat  obojimo drugom bojom, a zatim upotrebimo tanke trake ili olovku za nail art, dodamo pruge i tako stvorimo predivne oblike. Oni hrabriji svaki nokat mogu različito obojiti i tako napraviti najoriginalniji prom look.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.