5 minuta za tebe: Ova organizacija osnažuje mlade, evo na koje načine

Pet minuta za tebe je nevladina i neprofitna omladinska organizacija koja se nalazi u Nišu. Osnovni zadatak osnivanja organizacije jeste ostvarivanje ciljeva u oblasti brige o mladima.

Glavni prioritet organizacije jeste aktivizam mladih u raznim sferama poput rodne ravnopravnosti, ljudskih prava, mentalnog zdravlja, ekologije, preduzetništva, kulture i sporta.

Zahvaljujući raznim aktivnostima i događajima humanitarnog, edukativnog, ekološkog, kulturnog i sportskog karaktera mlađe generaije imaju priliku da prošire svoje znanje i vidike iz datih oblasti.

Svojim članovima organizacija nudi da iskoristi svoj potencijal i usmeri ga u pravom smeru. Zahvaljujući svom talentu učesnici će moći da se upoznaju sa procesom organizacije događaja i realizacije projekata iz raznih sektora poput logistike, marketinga i brendinga. Ideja organizacije je da pomogne omladini da svoju karijeru podignu na jedan viši nivo.

Pet minuta za tebe pruža pomoć prilikom razvoja znanja i veština, samim tim članovi imaju mogućnost pronalaženja pravih aktivnosti za razvoj lične karijere i međusobnog umrežavanja.

Naša misija je osnaživanje mladih kroz organizovanje aktivnosti i događaja humanitarnog, edukativnog, ekološkog, sportskog i kulturnog karaktera. Sama vizija organizacije je zajednica u kojoj mladi koriste svoj potencijal kako bi uticali na promenu sveta u kome živimo na bolje, navode iz organizacije.

Ukoliko želite da radite na razvoju svojih talenata i veština kroz mentorstvo i rad sa drugim mladim ljudima i organizacijama ovo je sjajna prilika za dodatne aktivnosti pored škole i fakulteta. Pravo na učlanjivanje imaju mladi ljudi od 15 do 30 godina starosti sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije. Osobe koje su stručne u oblastima kojima se bave, a pritom imaju preko 30 godina imaju mogućnost da postanu mentori i prenesu znanje kroz radionice, edukacije i rad jedan na jedan.

Sedište organizacije je Deli prostor za kreativno delovanje (Davidova 2a, 18000 Niš). Prijavu možete izvršiti popunjavanjem sledećeg formulara https://cutt.ly/yFELRiq čiji je rok do 1. maja. Ukoliko imate dodatnih pitanja možete kontaktirati organizaciju putem mejl adrese 5minutazatebe@gmail.com ili Instagram profila @5minutazatebe.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.