4 navike koje će promeniti tvoj život

fb
tw
wa
tg

Okej, možda smo malo preterali: možda ti neće u potpunosti promeniti život, ali ako promeniš ove savete, verujemo da će ti se stvari u životu poboljšati bar u nekom pogledu.

Ne ostavljaj kusur, već ga zadrži za sebe.

Priznaj da i ti sitan novac razbacuješ kako po tašnama tako i po džepovima. Uvek zveckaš sa neke strane i uvek ta sića “leti” svuda. Ponekad te mrzi da čekaš kusur pa često u prodavnici kažeš ”U redu je“. Hajde da svu tu siću koju razbacuješ staviš na jedno mesto.

Nađi kutijicu – kasicu prasicu u koju ćeš ubacivati sav taj iritirajući višak. Posle određenog vremena skupićeš veoma dobar džeparac od kog možeš sebe da počastiš.

Kad ustaneš, namesti krevet

Mnogi tvrde da je neuredan krevet odlična podloga za lošu tj. negativnu energiju. Započni dan lepim mislima tako što ćeš pre umivanja i pranja zuba namestiti krevet. Ne samo da ćeš biti organizovanija i produktivnija, nego ćeš se i osećati mnog lepše.

Ne zaboravi da budna sanjaš

Koliko kod ti se neki dan učini propalo, nikad ne odustaj od svojih snova. Svaki dan ima svoj razlog, bio on loš ili dobar. Nekti uvek na umu budu želje i snovi koje želiš da ostvariš.

Sredi sobu

Ok znamo da voliš svoj „kreativni haos“, ali vreme je da dovedeš neki stvari u red, tako što ćeš učiniti neki napor. Neka ti prvi korak bude soba, onda polako pređi na ormar, jer ćeš uskoro morati da zameniš zimsku i letnju garderobu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.