16 poruka koje nikada ne bi trebalo da pošalješ dečku

Tehnologija je opasna stvar kada dođe u ruke slobodnih devojaka. Mada, ni slobodni mladići ne zaostaju za njima. Mnogo njih bilo kakvu potencijalnu romansu još na početku sabotira slanjem ne baš primerenih i šašavih poruka.

Zato kako vam sledeći put posle, po vama uspelog sastanka, ili par čašica više ne bi palo na pamet da partneru pošaljete jednu poruku zbog koje će pobeći glavom bez obzira, ovo je 16 poruka koje nikada ne bi trebalo da pošalješ dečku.

1. Previše entuzijastična prva poruka

Dobili ste njegov broj i lopta je u vašem terenu. Nemojte sebe predstaviti kao ludaču i očajnicu slanjem poruke već iste večeri. Svaka devojka sanja o tome da dečko žudi za njom. A da bi on to i uradio, morate se malo strpeti.

2. Poruka odmah nakon sastanka

Iskrenost je dobra stvar. Ako se za nekog prilepite i ne puštate ga, to nikako nije ok. Ovo vam je retka prilika da se odigrate opuštenoi pretvarate se da vas nije očarao već na prvom sastanku. Ako i osetite potrebu da mu pošaljete sms, bolje ga napišite drugaricama i opišite im taj magiči sastanak. On će vas sigurno kontaktirati ako je podjednako uživao u vašem društvu.

3. Poruka „Da li si dobro?“

Naravno da je dobro. Već znate da je sa njim sve sasvim u redu, ali ako vam se nije danima javljao, a delovao je tako fino, ne bi tek tako nestao bez objašnjenja. Zato vi ne morate da ga smarate besmislenim pitanjima na koja znate odgovor. Jer da se nalazi u nekoj smrtnoj opasnosti, vi bi mu verovatno bili zadnja osoba koju bi pozvao.

4. Poruka „Jesi li još uvek budan?“

Ništa dobro ne može proisteći iz ove poruke osim onda kada proveravate da li je raspoložan da dođe kod vas na seks. Ako ste je zato i poslali, samo napred. Ako ne, takvo pitanje verovano može sačekati do jutra.

5. Poruka „Je li ovo kraj?“

Ovo porukom jasno stavljate do znanja da vam treba zvanični završetak veze. U stvarnosti, ako vam se nije javio dovoljno dugo da bi vi osetili potrebu da pošaljete takav sms, stvari su već gotove. Čak i da kaže da je zauzet, nećete dobiti pažnju koja vam je potrebna. Znajte koje su vam granice tolerancije i držite se toga. Nemojte potpaljivati nešto čega nema.

6. Poruka „Znam da si primio moju poslednju poruku!“

Kada na WhatsApp-u ili Facebook Messegeru vidite seen ispod svoje poslednje poruke, a ne dobijete odgovor u neko razumno vreme, to je obično recept za katastrofu. Bilo da vidite da su primili poruku i nisu je još uvek pročitali ili su je prčitali, a nisu odgovorili na nju, vama je dovoljno što znate da ta poruka postoji da više nije ni bitno vreme kada će vam odgovoriti.

7. Poruka „???“

Ovo je još agresivnija i napornija poruka od prethodne.

8. Poruka „Žao mi je zbog moje prethodne poruke“

Jedino što može izvaditi situaciju kada se izvinjavate zbog svoje poslednje poruke je neopisiva glad koja vas je naterala da tako puknete. Čak i ako to nije istina, izvadite se nekako, jer od prve loše poruke je gora samo ničim izazvana poruka izvinjenja nakon nje.

9. Pogrešna poruka

Malo je stvari gorih od slanja poruke namenjene nekom drugom pogrešnoj osobi. Može vam se desiti, da na primer, dečku pošaljete screenshot vaših poruka, koji ste namenili prijateljici. Tada se možete izvaditi da ste mu namerno poslali sve divne stvari koje vam je napisao. Ali to obično ne ispadne tako dobro. Zato obavezno proveravajte kome su namenjene vaše poruke.

1o. Preemotivno preiksrena poruka-roman

Neke stvari je bolje reći uživo. Dugačke poruke obično zahtevaju i opširne odgovore, a to muškarcima nije jača strana. Ovo će najverovatnije da se svede na to da on ne odgovori, a vi ćete tugovati što ste mu otvorili dušu, a ništa niste dobili zauzvrat.

11. Odlučna poruka u alkoholisanom stanju

Zašto već jednom ne izmisle aplikaciju koja će sprečiti tako nešto? Ponekad vam se može progledati kroz prste ako posle nekoliko čašica napišete neku brzopletu poruku, ali nemojte da vam to prelazi u naviku. Jer ako uključite alkohol u kucanje poruka, obavezno ćete napisati svaku porgešnu koja se nalazi na ovoj listi.

12. Bombardovanje porukama

Ovo se obično dešava kada šaljete poruke jednu za drugom, bez iakvog smisla, tokom celog dana, koje uglavno završavaju bez odgovora. Zato vaši sms-ovi tada deluju kao da ih je pisala neka ludača, jer niko ne može da pohvata njihov smisao i na koju od njih treba da odgovori.

13. Poruka od hiljadu emotikona

Žene ih definitivno koriste više od muškaraca, i mada je poneki mig tu i tamo sladak, mnoštvo njih u jednom sms-u je preterivanje. Umesto emotikona dve devojke koje igraju, torte, šampanjca, piva, vina, čaša i smrti, mnogo lakše bi bilo da napišete da ste sinoć izašli u grad, previše popili i sada bolujte od mamurluka.

14. Poruka „Ko ti je ta na slici?“

Ako ste na početku veze pomalo nesigurni, najbolje je zadržati to za sebe. Ni pod kojim uslovom nemojte pitati partenra ko je devojka pored njega na slici. Veze se grade na poverenju. Ako mu ne verujete, za to postoji razlog. Zapamtite da ako stalno brinete da će vas dečko ostaviti i treba da vas kontstantno razuverava, mnogo ćete mu brzo dosaditi i zaista će otići od vas.

15. Poruka „Nešto me je danas podsetilo na tebe“

Da li ste zaista videli, čuli ili uradili nešto što vas je podsetilo na dečka koji vam se sviđa ili jednostavno tražite izgovor da mu napišete sms i potreban vam je izgovor kako bi započeli razgovor? Najbolje je da prećutite da ste ga uhodili na Facebooku ili Instagramu i da vam je to bio znak da mu se javite.

16. „Slučajna“ poruka

Mnogo devojaka pokušavaju na ovakav veštački način da iniciraju razgovor i odgovor od dečka, pa mu kao slučajno pošaju ‘Hahaha’, iza koje odmah sledi poruka, ‘Oh, izvini, mislila sam da pošaljem ovo nekom drugom’. Ne postoji niko kome je ta laćna poruka namenjena, zato smesta ostavite telefon.

Izvor: Thrillist.com

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.