10 stvari koje svaka devojka treba da ima u torbi

Kad već svakog dana vucaramo torbu po gradu, mogli bismo da je upotrebimo za neke „pametnije“ stvari, zar ne?

Evo kojih je to 10 stvari koje svaka devojka treba da ima u torbi, gde god pošla.

Šampon za suvo pranje kose

(foto: Batiste)
(foto: Batiste)
 • Ko ima vremena da svakog dana pere kosu pored svih tih testova? Osim toga, i ptičice na grani znaju da svakodnevno pranje kose nije dobro za kožu glave. Ali to ne znači da treba da izgledamo kao strašila, zar ne? Zbog toga ti savetujemo da sa sobom stalno nosiš šampon za suvo pranje. Ne samo da će ti kosa izgledati kao da si je upravo oprala, već ćeš imati i veći volumen. U drogerijama možeš naći i  mala pakovanja koja su idealna za torbe i rančeve.

Mala užina

(foto: Powerbar)
(foto: Powerbar)
 • Nakon truda na časovima normalno je da ogladniš. Pošto su mali odmori isuviše kratki da odeš do pekare i kupiš pristojan obrok, savetujemo ti da sa sobom uvek nosiš užinu. To može biti proteinska čokoladica ili komad voća kako bi imala energiju da preživiš do kraja škole.

Parfem

(foto: Chanel)
(foto: Chanel)
 • On će ti sigurno dobro doći nakon časova fizičkog. Zato pronađi malo pakovanje tvog omiljenog parfema i zamiriši svaki put kada prođeš pored simpatije u hodniku.

Vlažne maramice

(foto: Nivea)
(foto: Nivea)
 • Da li si znala da ima više bakterija na školskim klupama i stolicama nego u školskom WC-u? Možda deluje čudno, ali je tačno. Zato ni ne treba da ti objašnjavamo zašto je neophodno da sa sobom uvek nosiš vlažne maramice.

Češalj za kosu

(foto: Macadamia)
(foto: Macadamia)
 • Da li znaš onaj osećaj kada kreneš iz kuće sa savršenom fizurom, a uđeš u školu kao da si se upravo provozala u kabrioletu? Naročito u ovom periodu je jako teško održati kosu urednom. Nije na odmet da sa sobom nosiš mali češalj ili četku. Učiniće ti život mnogo lakšim.

Ogledalce

ogledalce-sa-swarovski-kristalima_slika_o_34473865

 • Kako drugačije da proveriš da li imaš nešto na zubima, na šta ti liči kosa i šminka pre nego što prođeš pored onog slatkog dečka iz drugog odeljenja?!

Labelo

(foto: Labello)
(foto: Labello)
 • Sada je zima, hladno vreme i jaki vetrovi. To znači da su tu i ispucale usne. Naš najgori neprijatelj. To možeš lako izbeći redovnom upotrebom labela.

Sjaj za usne

(foto: Kylie Cosmetic)
(foto: Kylie Cosmetic)
 • Nama devojkama je u krvi potreba da stalno izgledamo što je bolje moguće. Zbog toga smo i opsednuti kada je u pitanju šminka. Naravno, to ne znači da treba doći u full makeupu na časove, ali malo sjaja za usta nikada nije na odmet.

Žvake ili bombone

(foto: Orbit)
(foto: Orbit)
 • Naravno, one bez šećera. Ako stalno sa sobom imaš žvake ili bombone, više nikada nećeš morati da razmišljaš da li ti se oseća dah dok pričaš sa drugima. Odmah ubaci jedno pakovanje u svoju torbu. Zahvalićeš nam se kada sledeći put budeš pričala sa budućim dečkom.

Uložak

(foto: Libresse)
(foto: Libresse)
 • Nekada nas i oni dani mogu stvarno iznenenaditi, i to u najgorem mogućem periodu. Spremi se sada i biće ti mnogo lakše kada menstruacija odluči da te iznenadi usred časa iz matematike. Ko zna, možda zatreba i tvojoj najboljoj drugarici.

Flašica vode

(foto: Aqua Viva)
(foto: Aqua Viva)
 • Sigurno si milion puta do sada slušala ili čitala zašto je potrebno piti što više vode. Zbog toga te nećemo smarati činjenicama, već ćemo odmah preći na stvar i reći da sa sobom uvek nosiš flašicu vode. Tvoje telo će ti biti jako zahvalno.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.