in

10 letnjih filmova koje moraš da pogledaš narednih meseci

Šta da gledaš ovog leta? Ovo su naši predlozi.

Zamisli samo situaciju: vrelo je leto napolju, a tebi se ne ide na sunce. Praviš sebi hladan napitak, pališ omiljeni striming servis i razmišljaš – šta da gledam sada?

Tu na scenu stupamo mi: predstavljamo ti 10 letnjih filmova koje moraš da pogledaš narednih meseci. Još bolje bi bilo da ti je leto kao iz nekog od ovih filmova, ali polako – idemo, korak po korak.

1. Call Me By Your Name

Ovaj film je postao instant klasik otkako je objavljen 2017. godine. Gledamo raskošnu i potresnu ljubavnu priču između 17-godišnjeg Elia (Timothee Chalamet) i starijeg studenta (Armie Hammer) koji ostaje sa njegovom porodicom za leto.

2. The Sisterhood of the Traveling Pants

Kad su četiri najbolje prijateljice (Bridget, Carmen, Lena i Tibbi) primorane da leto provedu odvojeno, odnos im ojača par naizgled čarobnih pantalona koje zapanjujuće pristaju svima njima. Iako su devojke u različitim stadijumima života i u različitim gradovima širom sveta, pantalone ih spajaju i čine leto zaista posebnim.

3. What A Girl Wants

Film možda jeste malo stariji, o čemu najviše svedoči činjenica da je Amanda Bynes još uvek bila u filmskoj industriji, ali to ne zači da ne treba da ga pogledaš. Radi se o devojci koja želi da iskoristi leto kako bi pronašla oca – i u tome uspeva. Leto provodi kod njega, ali ne bude sve savršeno…

4. Sleepover

Ništa ne kaže leto kao pidžama party sa drugaricama! Ova teen komedija prati 4 drugarice nakon završetka njihove škole, koje se bacaju u borbu protiv popularne ekipe njihove škole.

5. Parent Trap

Ova lista ne bi mogla da prođe bez Lindsay Lohan i možda jednog od najzabavnijih filmova koje je snimila. Verujemo da priču već znate, ali ako ne znate – Bliznakinje Annie i Hallie razdvojene su na rođenju i slučajno se sreću u letnjem kampu. Dolaze na paklenu ideju: da se zamene i tako ponovo ujedine roditelje.

6. The Last Summer

Jedan noviji film sa Netfixa prikazuje grupu prijatelja koji su završili srednju školu i sada ih čeka dugo leto koje žele da iskoriste na najbolji mogući način. Plus, tu je i KJ Apa!

7. Camp Rock

Ova lista ne bi bila kompletna bez ovog naslova! Romantična komedija o Mitchie, talentovanu devojku koja radi u kuhinji letnjeg kampa i pop zvezdi Shaneu onaj je od filmova koje nostalgično gledamo svakog puta.

8. The Last Song

Miley i Liam, zajedno kao nekada… ovaj film je pravo letnje osveženje. Ne sumnjamo da znaš o čemu je reč i da ćeš i ovog leta uživati u svim preprekrama ovog para.

9. Now and Then

Sve je super u ovom filmu – od priče do neverovatnog saundtreka. Govori o životu 4 devojke i tome kako je njihovo detinjstvo uticalo na to u šta su izrasle.

10. Cheaper By The Dozen 2

Šta se desi kada jedna porodica odluči da ode na godišnji odmor u kuću na jezeru… a umesto mirnog odmora, dobije još jednu porodicu u kući? Desi se ovaj film na koji ćeš se smejati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *