Živim lažni život: Camila Cabello otkrila detalje borbe sa anksioznošću

fb
tw
wa
tg

To da se poznate ličnosti bore sa raznim problemima, odavno više nije tabu tema, a svojim iskustvima sve češće pokušavaju da pomognu fanovima koji prolaze kroz slične situacije.

Dušu je nedavno otvorila i Camila Cabello.

Mlada zvezda je u kolumni za Wall Street Journal otkrila do sada nepoznate detalje o borbi sa anskioznošću, ali i opsesivno-kompulsivnim poremećajem.

Plakala sam u kolima i razgovarala s mamom o tome koliko me muči anksioznost i opsesivno-kompulsivni poremećaj,“ počela je.

2U hotelskoj sobi sam čitala knjige o ovom poremećaju jer sam očajnički tražila utehu i olakšanje. Sve vreme sam imala osećaj grozne teskove zbog koje je sve bilo teško,“ priznala je pevačica.

Camila je otkrila da se dugo sramila ovog stanja i da je odbijala da priča, ali i da traži pomoć.

„Stidela sam se svog stanja i odbijala sam da pričam o njemu, jer sam želela da ostavim utisak snažne žene.“ objasnila je.ž

Moj život na društvenim mrežama nije moj stvarni život. Iza blještavih nastupa i luksuznog života krila se jedna velika tajna, ali nisam želela da ljudi koji su verovali u mene i moje sposobnosti pomisle da sam slaba,“ dodala je ona, otkrivši da je sada bolje.

„Anksioznost je ranija bila stvar koja mi je oduzimala život, humor, kreativnost, radost, poverenje u samu sebe i druge stvari. Znam da ona samo želi da me zaštiti, ali joj ne dajem puno pažnje. I sigurno joj više ne dopuštam da umesto mene donosi odluke,“ zaključila je Camila.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.