in

Živim lažni život: Camila Cabello otkrila detalje borbe sa anksioznošću

To da se poznate ličnosti bore sa raznim problemima, odavno više nije tabu tema, a svojim iskustvima sve češće pokušavaju da pomognu fanovima koji prolaze kroz slične situacije.

Dušu je nedavno otvorila i Camila Cabello.

Mlada zvezda je u kolumni za Wall Street Journal otkrila do sada nepoznate detalje o borbi sa anskioznošću, ali i opsesivno-kompulsivnim poremećajem.

Plakala sam u kolima i razgovarala s mamom o tome koliko me muči anksioznost i opsesivno-kompulsivni poremećaj,“ počela je.

2U hotelskoj sobi sam čitala knjige o ovom poremećaju jer sam očajnički tražila utehu i olakšanje. Sve vreme sam imala osećaj grozne teskove zbog koje je sve bilo teško,“ priznala je pevačica.

https://www.instagram.com/p/CAOR_6upKfy/

Camila je otkrila da se dugo sramila ovog stanja i da je odbijala da priča, ali i da traži pomoć.

„Stidela sam se svog stanja i odbijala sam da pričam o njemu, jer sam želela da ostavim utisak snažne žene.“ objasnila je.ž

Moj život na društvenim mrežama nije moj stvarni život. Iza blještavih nastupa i luksuznog života krila se jedna velika tajna, ali nisam želela da ljudi koji su verovali u mene i moje sposobnosti pomisle da sam slaba,“ dodala je ona, otkrivši da je sada bolje.

„Anksioznost je ranija bila stvar koja mi je oduzimala život, humor, kreativnost, radost, poverenje u samu sebe i druge stvari. Znam da ona samo želi da me zaštiti, ali joj ne dajem puno pažnje. I sigurno joj više ne dopuštam da umesto mene donosi odluke,“ zaključila je Camila.

1 komentar

Napiši nam šta misliš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *