Zbog čega su fanovi Taylor Swift ubeđeni da ona uskoro ponovo objavljuje album „1989“

Nije tajna da Taylor Swift ima odličan marketing tim, koji iznova uspeva da iznenadi njene verne fanove. Gotovo svaki od njenih prethodnih albuma postigao je neverovatan uspeh, pre svega zahvaljujući dobro promišljenoj kampanji – odnosno nedostatku iste. Tay bi albume objavivala uglavnom bez velike pompe i najave, što bi rezultiralo neviđenim rekordima.

Zbog toga su njeni fanovi stalno ubeđeni da im pevačica sprema iznenađenja. Otkako je krenula da ponovo snima nove albume, oni pomno čekaju svaki petak, dan kada umetnici tradicionalno objavljuju svoje albume i singlove, ne bi li čuli nove verzije dobro poznatih hitova. Sada su ubeđeni da Swift trenutno ponovo snima album 1989.

Taylor je objavila novu liniju garderobe, koja se može kupiti na njenom sajtu, a dominantan broj na svim modelima jeste – 1989. Naravno, pored toga što je ovo naziv njenog albuma, to je ujedno i godina kada je rođena.

https://twitter.com/swiftiealways26/status/1403462697052672000

Kolekcija nosi naziv Just A Summer Thing i ruku na srce, boje u kolekciji dosta podsećaju na paletu boja koju je Taylor koristila na fotografijama za pomenuti album. Iako zvuči logično, znamo da Taylor ništa ne prepušta slučaju i da je ova kolekcija sa namerom objavljena baš sada.

Ovde stvari postaju malo zanimljivije. Naziv kolekcije stih iz pesme Betty sa albuma folklore, koji glasi: I’m only 17, I don’t know anything. Zbog toga fanovi misle da će Taylor 17. juna najaviti album. Drugi tvrde da će album biti objavljen 6. avgusta, jer će na taj dan biti objavljena i kolekcija. Jedno je sigurno, Swiftiji ne miruju, a ni mi sa njima.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.