Vratila se serija „Riverdale“ – evo šta se desilo pre dramatičnog nastavka

Peta sezona serije Riverdale nastavljena je sinoć, nakon pauze duge četiri meseca. Zahvaljujući scenaristima, drama nas je dočekala i u novoj epizodi – da, to znači da se spremite da odmah uđete u svet odbeglih kriminalaca i komplikovane odnose.

S obzirom na to da nismo videli Jug, Betty, Archija ili Veronicu, možda će vam trebati malo osveženja o onome što se dogodilo pre duže pauze.

Veronica, Archie i Chad – komplikovana trojka

Mali podsetnik da je Veronica sada udata. (Da, i mi smo zaboravili). Međutim, na početku pete sezone stvari nisu bile baš najbolje između V i njenog supruga Chada. U stvari, bila je spremna da potpiše papire za razvod kako bi mogla da se pomiri sa Archijem. Kad Veronica ode u NYC i razgovara s Chadom, provedu ugodnu noć zajedno, a Chad joj kaže da je potpisao papire za razvod. Nažalost, to je bila laž. U stvarnosti, par je u dugovima, a Chad je iskoristio Veronicinu prodavnicu nakita da reši svoje probleme sa novcem, od kojih su neki sumnjivi. Sada joj preti, navodeći da će, ako se razvedu, svedočiti protiv nje na sudu, što znači da mora da bira između novog posla ili boravka sa Archijem.

Bekstvo iz zatvora

Najdramatičniji deo finala u sred sezone morao je biti bekstvo iz zatvora Shawshank, koji je napravio vlasnik zatvora Hiram Lodge. Cherilina mama, Penelope i Archiejev ujak, Frank, su među onima koji beže. Mnogi zatvorenici napadaju srednju školu Riverdale potpuno je uništavajući.

Gde je Jughead?

U pokušaju da prevaziđe spisateljsku blokadu, Jughead kupuje drogu od svoje bivše, Jessice, i odlazi u svoj pouzdani bunker da piše. Iako se Tabitha Tate protivi ideji da se Jug drogira, ona pristaje da ga posmatra kako bi se uverila da je bezbedan, ali umesto toga, veže ga lisicama za sto kako bi morao da piše. Međutim, kada se Tabitha vrati po njega, Jugheada nema nigde, a njegov rukopis i lisice su krvavi.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.