Uzbudljivi trubadur pop muzike: Stephen Sanchez o albumu Angel Face

Kroz album on priča o životu izmišljenog lika, poznatog kao Trubadur Sanchez, koji se upušta u strastvenu romansu sa svojom novootkrivenom ljubavi, Evangelinom.

Mlada nada pop muzike, Stephen Sanchez, predstavio je prethodne nedelje svoj dugo očekivani debitantski album pod nazivom Angel Face.

Ovo izdanje donosi 13 ljubavnih pesama koje su inspirisane muzikom iz pedesetih i šezdesetih godina, uključujući i hit singl Until I Found You, kao i numere Death Of The Troubadour i High.

Kroz album on priča o životu izmišljenog lika, poznatog kao Trubadur Sanchez, koji se upušta u strastvenu romansu sa svojom novootkrivenom ljubavi, Evangelinom.

„Mislim da će ovaj album osnažiti sve one koji veruju u sudbinu, verujem da sudbina postoji da bi spojila srodne duše u pravom trenutku. Nadam se da će pesme probuditi stara sećanja, ali takođe da će biti inspiracija za nove uspomene koje tek treba da se stvore“, izjavio je ovaj talentovani muzičar.

Ovaj dvadesetogodišnji kantautor je započeo svoju karijeru sa jedinstvenim zvukom koji ima istinsku vrednost u današnjem vremenu.

Njegov neodoljivi bariton i harizmatična muzikalnost, zajedno sa nostalgičnim zvukovima gitare, lako osvajaju slušaoce.

Njegov prvi singl ima preko 2 milijarde slušanja na muzičkim servisima.

Album Angel Face donosi priču koju publika dugo nije imala priliku da čuje, a mladi umetnik svojim jedinstvenim izrazom budi nostalgiju i donosi pravo osveženje na muzičku scenu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.