Uz pomoć Selene i jezivog klipa: Instagram najavio InstaTV, budućnost televizije

Kao što smo nedavno pisali, Instagram je odlučan u nameri da postane najbolja društvena mreža na svetu. Da bi to uradili, treba da pronađu način da prestignu YouTube, tj. omoguće kreatorima da na njihovoj platformi objavljuju klipove duže od jednog minuta. Čini se da su konačno pronašli način kako to i da urade.

Naime, Instagram je juče najavio novu aplikaciju. U pitanju je InstaTV tj. IGTV na kojoj ćete biti u mogućnosti da gledate vaše omiljene kreatore/pevače i njihove nove projekte. Aplikacija je najavljena jezivim klipom u kojoj glavnu ulogu ima Selena Gomez i čiji je reditelj Petra Cocollins, zbog čega nas atmosfera ovog kratkog filma nazvanog A Love Story, jako podseća na Selenin spot za Fetish.

Kako objašnjavaju iz Instagrama, aplikacija će dosta podsećati na Insta Stor, pre svega jer će klipovi biti vertikalni. Klipovi će se takođe emitovati čim uđete u aplikaciju.

Brojni YouTube kreatori su jako uzbuđeni zbog ove opcije. Među njima je naravno i Lele Pons koja je već najavila svoju emsiju na IGTV-u, a kako kaže u pitanju će biti kuvarski šou.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.