Used To Be Young: Priča koja se krije iza emotivne balade Miley Cyrus

"Pesma ostaje nedovršena, to je deo njene lepote. To je i moj život u ovom trenutku... nedovršen, a potpun."

Miley Cyrus je nedavno objavila singl koji nosi naziv „Used To Be Young“, a pesma se bavi temom sazrevanja i promena kroz koje prolazimo tokom života.

Miley se u pesmi osvrće na prethodne faze života i putovanju ka zrelosti. Pevačica je bila mnogo toga tokom svog detinjstva, tinejdžerskih godina, dvadesetih, u tridesetim godinama: Hana Montana, sa jedne, i preterano pod lupom, često kritikovana zvezda sa druge strane. U jednom trenutku, Cyrus je možda i prihvatila negativne kritike medija, ali sada na njih gleda drugačije. Oni su se ponašali prema njoj kao odrasle osobe prema nezrelom detetu, što je i bila.

Ali da bi došla do ove faze kada može da se osvrne na svoje mlađe godine i vidi gde su ona, mediji ili fanovi možda pogrešili, morala je da zakorači u novu eru svog života. Ono što vi nazivate „divljim“, Miley jednostavno naziva – mladošću. I da, verovali ili ne, bilo je vreme kada je „bila mlada“.

Osoba koja je pevala da ne možete da je ukrotite (Can’t be tamed) sada priznaje da zna da je bila divlja i luda i to samo znači da je u drugačijem životnom poglavlju, pametnija i zrelija. Promena, kod svih nas, jedina je izvesna stvar, i o tome Miley peva u pesmi “Used To Be Young.”

Kaže da je pesma nastala pre dve godine, kada je počela da piše numere za album Endless Summer Vacation.

„Bilo je to u trenutku kada sam se osećala neshvaćeno. Provela sam poslednjih 18 meseci slikajući zvučnu sliku moje perspektive da bih je podelila sa vama. Došlo je vreme da objavim pesmu koju bih mogla da usavršavam zauvek. Iako je moj posao završen, ova pesma će nastaviti da se piše svakodnevno… Činjenica da ostaje nedovršena je deo njene lepote. To je moj život u ovom trenutku….. nedovršen, a potpun,“ podelila je ona.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.