Upoznajte VUKU, novu zvezdu regionalne trep scene

VUKU, nova zvezda regionalne trep scene, objavio je album #novaMODA u izdanju Bassivity Digital.

Osim što se odmah izdvojio svojim autentičnim vizuelnim identitom, Vuku je brzo osvojio publiku jedinstvenim rimama i muzikom, što ga je dovelo i do objave ovog albuma.

„Rad na sebi i unutrašnja borba su pokrenule ovaj album. Sve je napravljeno sa ciljem da inspiriše, motiviše i da ima terapeutsko dejstvo,“ kaže mladi umetnik.

Vuku za sebe kaže da nije ni reper, ni pevač, ne voli definicije ni ograničenja. Za njega je umetnost “jezik duše, a duša nema granice”.

„Vukuova “novaMODA” je stil života u kome se prave, a ne prate trendovi. U kome se voli i podržava, a ne mrzi i osuđuje, u kome se preuzima odgovornost za svoje misli, osećanja i dela. “novaMODA je aktivno stvaranje sebe” objašnjava Vuku.

Pogledajte spot za pesmu #novaMODA.

Ko je VUKU?

Boris Vukušić Vuku rođen je 13. septembra 1988. godine u Beogradu. Od malih nogu je putovao po svetu i upoznao razne kulture. Živeo je u Moskvi (Rusija) i u Santo Domingu (Dominikanska Republika). To je odigralo važnu ulogu u njegovom umetničkom razvoju jer danas peva i piše pesme na četiri različita jezika (engleski, španski, ruski i srpski).

Godinama se bavio manekenstvom, glumio, statirao i koproducirao na raznim snimanjima, a i radio je kao stilista i kostimograf. Svo to iskustvo je doprinelo razvoju njegovog prepoznatljivog i jedinstvenog stila. Pre nego što je i sam stao pred kamere kao izvođač, kao producent i stilista radio je za naše muzičke zvezde: Rastu, Relju, Elenu Kitić, CvijU.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.