in ,

LOVE!LOVE!

Upoznajte Landry Bender, zvezdu serije „U potrazi za Aljaskom“

Još jedna ekranizacija romana Džona Grina, stigla je nedavno na striming servise širom sveta (kod nas na HBO GO).

U seriji igra , koja je u nedavnom intervjuu za magazin Glitter otkrila šta ju je nateralo da se bavi glumom i kako je došlo do toga da igra u ovoj seriji.

„Jedna od prvih uspomena iz detinjstva mi je gledanje mjuzikla sa mamom, kada sam imala 4 godine. Znam da sam tada osetila poriv da uradim nešto bitno i nisam mogla da prestanem da pričam o tome. Mesec dana kasnije, roditelji su me odveli na audiciju za lokalno pozorište u Arizonu i evo gde sam sada,“ kaže ona.

Landry tumači ulogu Sare Bankhead Harbert, devojke koja je iz bogatijeg sloja društva. „U prvoj polovini serije, čini se da je Sara nadmena i elitista, ali uskoro puca taj balon u kome je odrasla,“ otkriva glumica i dodaje da je na audiciju išla nekoliko nedelja pred početak snimanja.

https://www.instagram.com/p/B45W4MjlxTv/

„Otišla sam na audiciju samo nekoliko nedelja pre nego što sam stigla u Luizijanu gde smo snimali. Uloga Sare je oduvek bila najbolja za mene, ali izgleda da njen lik isprva nije trebalo da bude u svakoj epizodi, pa su tokom snimanja menjali scenario,“ otkrila je ona.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti