in

Pogledajte prve fotografije: Stiže 2. sezona horor serije „The Haunting of…“

Sve što znamo o drugoj sezoni Netflixove hit serije

Netflix je upravo najavio da će druga sezona horor serije The Haunting of Hill House, koja nosi naziv The Haunting of Bly Manor stići ove jeseni. Iako ne znamo tačan datum, pretpostavljamo da ćemo nove epizode gledati u oktobru, odnosno pred Noć veštica.

A pored potvrde da nam epizode stižu, tu su i prve fotografije, kojima se najavljuje atmosfera serije – i prilično je jeziva.

Ranije je najavljeno da će svaka sezona serije pratiti jednu ukletu kuću – ovoga puta imanje porodice Bly, što je najavljeno i na zvaničnom twitter nalogu serije, uz kratku poruku „Novi dom, nova porodica, nova priča.“

Zanimljivo je da ćemo u drugoj sezoni serije gledati dobro poznata lica iz prve, uprkos tome što će igrati sasvim nove likove: Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas i Kate Siegel ponovo se vraćaju pred kamere.

Serija The Haunting of Hill House bila je potpuni hit, kada je objavljena 2018. godine na Netflixu, zbog čega je ovaj striming servis rešio da snimi i drugu sezonu.

Druga sezona serije pratiće porodicu Bly i njihovo imanje, a zasnovana je na knjizi Okretaj zavrtnja, koju je u Srbiji izdala izdavačka kuća „Dokaz“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *