in

Nastupi za pamćenje: Yungblud i The 1975 na drugom danu Szigeta

Najveće zvezde drugog dana ovogodišnjeg Szigeta svakako je bend 1975, koji je sinoć, nešto posle 21 čas, izašao na glavnu binu festivala.

Uz nesvakidašnje vizuelne efekte i poruke sa ekrana, frontmen engleskog benda Matthew Healy oduševio je sve prisutne, ne samo vokalom, već i zanimljivom odevnom kombinacijom.

Iako mu je bilo toplo u određenim trenucima, nije odustajao od svog crvenog odela – skinuo ga je tek pred kraj koncerta koji je trajao skoro 90 minuta.

Ipak, sasvim druga energija bila je na Mastercard bini A38, na kojoj je od 20 časova nastupala mlada zvezda Yungblud. Iako je na sceni tek neko vreme, čini se da već ima neverovatan broj poklonika.

Već na prve taktove 21st Century Liability, svi su bili na nogama i skakali do plafona, koliko i Yungblud, koji je bio u crnoj haljini, mokar ali raspoložens sve vreme.

Dodatno je zagrejao ekipu I Love You, Will You Marry Me, King Charles, Psychotic Kids, Anarchist i drugim. Naravno, set je kao i uvek završio hitom Machine Gun, koja nosi važnu poruku o pištoljima, inače velikom problemu Amerike.

U nastavu pogledajte galeriju fotografija sa drugog dana. Pratite nas i na Instagramu, gde vas uživo obaveštevamo, direktno sa festivala.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti