Teya Dora potpisala ekskluzivan ugovor sa Sony Musicom

Srpska pevačica, tekstopisac i muzičarka na ivici je da ovaj uspeh podigne na globalni nivo, pa je tako potpisala ekskluzivan ugovor sa izdavačkom kućom Sony Music.

Teya Dora je trenutno jedna od najuzbudljivijih novih zvezda Istočne Evrope, ali i šire, zahvaljujući uspehu singla Džanum.

Njena pesma ju je široko proslavila i do sada generisala preko 42 miliona strimova samo na servisu Spotify. „Džanum“ se čuje u preko 800.000 reelova napravljenih na Instagramu i u preko 250 hiljada videa kreiranih na Tik Toku!

Srpska pevačica, tekstopisac i muzičarka na ivici je da ovaj uspeh podigne na globalni nivo, pa je tako potpisala ekskluzivan ugovor sa izdavačkom kućom Sony Music.

„Uvek sam želela da stvaram muziku. Moje pesme su moj lični jezik kojim komuniciram moja osećanja i moje misli, sve što se u meni događa“, objašnjava Teya Dora njen jedinstveni stil, kojim je uspela da privuče milionsku svetsku fan bazu.

Ova izvanredna umetnica iz Beograda, stvara muziku koja posebno dotiče Gen-Z generaciju. Njen poslednji singl, „Džanum“ debitovao je na #2 globalne Shazam liste, a potom se našao na #8 mestu Shazam Viral Hits u Nemačkoj, #2 mestu Shazam Viral Top 50 global hits liste, a beleži bezbroj ulaza na muzičke liste u Švajcarskoj, Portugaliji, Izraelu, Singapuru, zemljama Magreba i čak u Indiji!

Do danas, „Džanum“ ima preko 42 miliona globalnih strimova na Spotify-u, preko 950 hiljada reelova na Instagramu i preko 250 hiljada kreiranih klipova na Tik Toku plus 100 hiljada dodatih kreacija u „Original sounds“ sekciji, kao i preko 150 hiljada upload-ova na You Tube Shorts.

Kao šlag na tortu dolazi podatak da Teya Dora privlači preko 3.3 miliona mesečnih slušalaca na Spotify-u, a ta cifra raste svaki dan.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.