Taylor Swift u Srbiji: Sve što treba da znaš o potencijalnom koncertu

Taylor Swift u Srbiji: Da li će i kada pop zvezda nastupiti u našoj zemlji ili regionu? Pratite ovaj tekst da saznate...

Taylor Swift u Srbiji: Da li će i kada pop zvezda nastupiti u našoj zemlji ili regionu? Pratite ovaj tekst da saznate…

Kad god neka popularna zvezda objavi turneju, odmah gledamo da li je na listi i – Srbija. Nažalost, to se toliko retko dešava poslednjih godina, da sad po automatizmu znamo da nas zvezde zaobilaze u širokom luku…

Da li će Taylor Swift u Srbiji održati koncert?

Taylor je trenutno na velikoj svetskoj turneji pod nazivom Eras, gde tokom višečasovnog programa izvodi numere iz svake od svojih muzičkih era, odnosno albuma. Ipak, za sada nema naznaka da bi ona ovu turneju mogla da dovede u Beograd.

Ukoliko do toga dođe, budite sigurni da ćemo vas o tome prvi obavetiti, zbog toga se obavezno pretplatite na naš newsletter.

Kako mogu da gledam Taylor uživo?

Iako ne dolazi u Srbiju, Taylor nastupa širom Evrope. Nama najbliži gradovi su Beč u Austriji, gde će nastupati tri dana za redom – 8, 9. i 10. avgusta, a nešto dalje je Varšava, gde nastupa od 1. do 3. avgusta.

Taylor Swift u Srbiji

Kako da kupim karte za koncert Taylor Swift?

Karte za koncert Taylor Swift dostupne su kod zvaničnih prodavaca u zemljama u kojima Taylor nastupa. Svi linkovi mogu se pronaći na njenom zvaničnom sajtu.

Koliko košta karta za koncert?

Cena karte za koncert varira od grada do grada. Pošto se prvi kontigent karata vrlo brzo rasproda, na raznim sajtovima možeš pronaći preprodavce karata. No, mnogi pokušavaju da zarade na fanovima, zbog čega je cena karata nekad sumanuto velika. Kreću se čak i preko 1000 eura, što je zaista mnogo.

Mogu li da gledam koncert kod kuće?

Zahvaljujući preduzetnici Taylor, ali i striming servisu Disney+, ceo snimak koncerta Eras dostupan je na ovoj striming platformi. Snimak je napravljen tokom dela turneje u SAD-u. Cena mesečne pretplate je 6,99 eura – što je svakako manje nego cena karte za koncert.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.