Taylor Swift u Beogradu: Sve što treba da znaš o potencijalnom koncertu

Taylor Swift u Beogradu

Taylor Swift u Beogradu: Hoće li najveća pop zvezda današnjice doći u naš glavni grad ili u region? Pratite ovaj tekst da saznate…

Srbija se retko nađe na listi zemalja koje velike zvezde posećuju, no čini se da bi to moglo da se promeni. Koncert grupe Rammstain pokazao je da imamo i prostora, a i dovoljno kapaciteta da prihvatimo poznata imena i sve njihove fanove.

Da li će Taylor Swift u Beogradu održati koncert?

Taylor je trenutno na velikoj svetskoj turneji pod nazivom Eras, tokom koje izvodi pesme iz svih svojih muzičkih faza, odnosno albuma. Ipak, za sada nema nagoveštaja da će ova turneja uključiti Beograd.

Ako se to ipak dogodi, budite sigurni da ćemo vas prvi obavestiti, zato se obavezno pretplatite na naš newsletter.

Iako ne dolazi u Srbiju, Taylor nastupa širom Evrope. Nama najbliži gradovi su Beč u Austriji, gde će nastupati tri dana za redom – 8, 9. i 10. avgusta, a nešto dalje je Varšava, gde nastupa od 1. do 3. avgusta.

Kako da kupim karte za koncert Taylor Swift?

Karte za koncert Taylor Swift dostupne su kod zvaničnih prodavaca u zemljama u kojima Taylor nastupa. Svi linkovi mogu se pronaći na njenom zvaničnom sajtu.

Koliko košta karta za koncert?

Cena karte za koncert varira od grada do grada. Pošto se prvi kontigent karata vrlo brzo rasproda, na raznim sajtovima možeš pronaći preprodavce karata. No, mnogi pokušavaju da zarade na fanovima, zbog čega je cena karata nekad sumanuto velika. Kreću se čak i preko 1000 eura.

Mogu li da gledam koncert kod kuće?

Zahvaljujući preduzetničkom duhu Taylor i striming servisu Disney+, ceo snimak koncerta Eras dostupan je na ovoj platformi. Snimak je zabeležen tokom američkog dela turneje. Mesečna pretplata iznosi 6,99 evra, što je svakako manje od cene karte za koncert.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.