Sve popularniji serijaliti 011 dan i noć na O2 TV

fb
tw
wa
tg

U iščekivanju novih epizoda koje će krenuti 5. februara, gledaoci će imati priliku da se svakog radnog dana, od 1. januara, u terminu od 20h i reprizno od 13h, podsete brojnih avantura već poznatih junaka Mire, Hane, Vanje, Sofi, ali i Darka, Džonija, Lane i Luke, u serijalitiju 011 dan i noć.

„Slobodno možemo da kažemo da je 011 dan i noć već u prvih mesec dana osvojio brojne gledaoce – milenijalse koji se pronalaze u aktuelnim pričama i životima glavnih protagonista, ali i one malo starije koji žele da idu u korak sa vremenom i shvate kako funkcionišu mlađe generacije. Baš iz razloga što učesnici nisu glumci već zanimljivi i talentovani ljudi iz komšiluka dodatno dobijamo na autentičnosti čitavog koncepta koji je jedinstven kod nas“ – ističu sagovornici sa 02 televizije koji žele da predstojeći januar iskoriste kao priliku da se gledaoci podsete dosadašnjih epizoda, pogledaju šta su propustili i da tako „uđu“ u priče koje im donosi novi serijal koji kreće sa emitovanjem prvih dana februara.

Radi se o prvom formatu ovog tipa u našoj zemlji, u koprodukciji 02 TV i Cinnamon Films-a, a po licenci najuspešnijeg formata u istoriji nemačke televizije Berlin Tag und Nacht.

Koji snovi pokreću Darka? Kakav je Džoni gazda i koje tajne krije njegova radionica? Ko je osoba koju bi Mira najradije eliminisala i kakvi momci privlače Lanu? Da li je Luka stvarno spreman da postane otac? Ovo su samo neka od pitanja na koje će gledaoci pronaći odgovore u epizodama koje će biti emitovane tokom januara 2018. godine. Epizode prate 24 sata turbulentnog života koji diktira puls Beograda, a koji je nepresušna inspiracija ovim mladim ljudima na putu ostvarivanja svojih snova.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.