Svako nosi teret svog odrastanja: Braden Bales objavio EP Catalyst

Ovaj projekat duboko zaranja u moju prošlost, moje prvo EP izdanje. Ovo je priča o svemu onome što me je dovde dovelo, kaže on

Za mladog pevača i tekstopisca rođenog u Ontariju, a sada smeštenog u Nešvilu, Bradena Balesa, pesma Chronically Cautious objavljena prošle godine, označila je proboj na kome je vredno radio. To je bila njegova ispovest o mentalnom zdravlju i borbi za anskioznošću i uvod u ono što nam donosi njegov drugi EP pod nazivom Catalyst.

‘Moje prvo EP izdanje NOMAD dočaralo je način na koji se moj život promenio ove godine, a CATALYST je priča o svemu onome što me je dovde dovelo,’ kaže ovaj muzičar.

Neosporno talentovani muzičar započinje novo poglavlje u svojoj karijeri, podižući svoje umetničko izražavanje na viši nivo. Inspirisan vlastitim iskustvima i dubokim emocijama, ovaj pevač u usponu teži da uspostavi intimnu vezu sa svojom publikom, deleći svoju autentičnost i stvaralaštvo na duboko ličnom nivou.

Svako nosi svoj teret i svi smo mi prozvod našeg odrastanja i izazova sa kojima smo se suočavali na tom putu. Ovo izdanje govori o trenucima koji su me oblikovali u osobu koja sam danas, pa se nadam da će i slušaocima pomoći da se suoče se stvarima koje ih proganjaju.‘ rekao je on.

Pisanje kao terapija

Braden Bales piše dirljive pesme koje vešto odražavaju emotivne preokrete koji su ga zadesili, a svoja iskustva prenosi na singlove među kojima je i „PICK ME UP“ kroz koji demonstrira teško stečenu zrelost i ranjivost van svojih godina.

Njegove numere protkane su sirovom emocijom, ali i duhovitim zapažanjima, a pisanje za njega predstavlja svojevrsnu terapiju i način da obradi i razume ono što je doživeo. Hit singl „CHRONICALLY CAUTIOUS“ preko noći je privukao veliku pažnju svetske publike i danas broji preko 29.8 miliona slušanja na muzičkoj platformi Spotify.

Početkom prošle godine predstavio je svoje debitantsko EP izdanje pod nazivom „NOMAD“, kroz koje je otkrio publici sve ono što je usledilo nakon singla „CHRONICALLY CAUTIOUS“.

Zajedno sa neverovatnom veštinom u pisanju pesama, harizmatičnom ličnošću i sposobnošću da se poveže sa svojim slušaocima, Braden Bales je pronašao svoju ulogu jednog od najuzbudljivijih novajlija u svetu pop muzike!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.