in ,

Stiže nam „Sweetener“ film sa turneje: Ariana Grande dobija više od 5 miliona dolara

Ovo je nešto što smo očekivali, a pre svega priželjkivali tako dugo!

Britanski mediji danas pišu da će Ariana Grande uskoro objaviti film snimljen tokom turneje Sweetener, a radni naziv je Sweetener Tour film (očekivano, znamo!)

Prema pisanju dnevnog lista The Sun, striming giganti se trenutno bore za kupovinu prava na ovo koncertno ostaverenje, a Netflix i YouTube nude najviše novca.

POGLEDAJTE: Kako smo se proveli na koncertu Ariane Grande u Stokholmu

„Arianin tim trenutno pregovara sa raznim striming servisima, a Netflix i YouTube su iskazali interesovanje,“ tvrdi izvor blizak pomenutom listu.

„Netflix je dao ponudu od 5 miliona dolara, kako bi dobio prava na prikazivanje. Pregovore vodi tim Arianinih najbližih saradnika, koje predvodi menadžer Scooter Braun,“ nastavlja izvor.

„Kamere su pratila svaki pevačicin pokret tokom prošlogodišnje turneje Sweetener. Pored nastupa, Arianu su snimali i iza scene, dok je putovala, ali i dok je pravila pauze,“ kaže izvor.

„Film je na brutalno iskren i sirov način prikazuje koliko život tokom turneje zna da bude težak, ali biće tu i lepših trenutaka,“ završio je izvor.

Ariana prethodnu turneju nije objavila u celosti, ali je snimala dnevnike turneje, koji su dostupni besplatno na njenom YouTube kanalu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *