Stiže nam Sreda: Serija o najzločestijem članu porodice Addams uskoro na ekranima

Avanture porodice Addams obeležile su odrastanje mnogih generacija: od crno belog prikaza bizarne porodice, pa do animiranog rimejka objavljenog prošle godine, premisa je uvek ista – oni su nesvakidašnja familija za kojom se svi okreću.

Možda najupečatljiviji lik je malena Sreda Addams, mala devojčica čiji je humor crn poput njene boje kose. Netflix je sada najavio seriju koja će u potpunosti biti posvećna njoj.

Seriju su najavili snimkom scena u kojima Sreda pravi zvrčke: na primer, kada je rešila da ispriča pravu priču o američkom Danu zahvalnosti i tom prilikom zapalila kamp, kada je ujaka koristila kao metu za gađanje lukom i strelom… i naravno, svim mučenjima brata Pagslija. Njega je pokušala da ispeče na otvorenom plamenu, sprži u električnoj stolici…

Uprkos svemu, jasno je zbog čega je Sreda mnogima omiljeni lik, pa jedva čekamo da vidimo kako će izgledati serija u kojoj ona ima glavnu ulogu.

U najpoznatijoj filmskoj adaptaciji čuvenog stripa nju je oživela Christina Ricci. Ne zna se ko će je igrati u novoj verziji, ali da će biti dobra jasno je po tome što je za nju zadužen čuveni Tim Burton.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.