Sve što znamo o novom striming servisu, SkyShowtime, koji je stigao u Srbiju

Sky Showtime je novi striming servis u Srbiji, sa sadržajem na srpskom jeziku. Koliko košta i šta možeš da gledaš na njemu?

SkyShowtime je novi striming servis, koji je od 14. decembra dostupan u Srbiji. Šta možeš da gledaš na njemu, da li će serije i filmovi biti prevedeni na srpski jezik i koja će biti cena? U nastavku saznaj sve informacije o tome!

Šta je SkyShowtime?

SkyShowtime je striming servis nastao saradnjom kompanija Universal i Paramount, a kako se navodi na zvaničnom sajtu, imaće „jedinstveni katalog pun uzbudljivog i zanimljivog sadržaja koji uključuje širok izbor najviše očekivanih serija i filmova na svetu, zabavu za decu i porodicu, priče iz stvarnog života i dokumentarnih serija.“

Kada SkyShowtime kreće sa radom?

SkyShowtime već je dostupan širom Evrope, a od 14. decembra 2022. godine stigao je i u Srbiju. Pored naše zemlje, i gledaoci iz regiona, odnosno Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Bugarske, moći će da uživaju u sadržajima.

Ovako izgleda interfejs aplikacije SkyShowtime / Foto: Promo

Kako da se registruješ na SkyShowtime?

Registracija na striming servis SkyShowtime je jednostavna: poseti skyshowtime.com i napraviti nalog. Za ovo će ti biti potrebna platna kartica i e-mail adresa.

Da li je SkyShowtime dostupan sa prevodom na srpki jezik?

Da! Sajt i aplikacija striming servisa SkyShowtime prevedeni su na srpski jezik, a isti je slučaj i sa sadržajem: sve serije i filmovi su sa titlovima na srpski, ali i na još 18 drugih jezika.

Koliko košta mesečna pretplata na SkyShowtime?

Mesečna pretplata na SkyShowtime biće 5,99 eura, što ga čini trenutno najjeftinijim streaming servisom u regionu. Tokom promotivnog perioda, možeš da se registruješ po ceni od 2,99 eura mesečno, do kraja života.

Šta možeš da gledaš SkyShowtime striming servisu?

SkyShowtime će imati na hiljade sati sadržaja za različite uzraste, a naša publika će većinu naslova moći da gleda prvi put sa prevodom na srpski jezik.

iCarly, Yellowstone, Zvezdane staze, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Dexter: New Blood, The Magicians, Red i Zakon, Super Pumped: The Battle for Uber samo su neke od popularnih serija koje te čekaju na ovom servisu.

U narednim mesecima, ako se pretplatiš, gledaćeš i ekskluzivne premijere šest novih serija: Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, Three Women i A Town Called Malice.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.