in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko WINWIN CryCry

Shawna Mendesa ismejavali u školi zbog pevanja

 

shawn mendes

Talenat Shawna Mendesa su mnogi dugo osporavali jer se na muzičku scenu popeo preko društvenih mreža. Međutim, on je danas jedan od najpopularnijih izvođača na svetu, sa preko 2 miliona prodatih albuma. A mladi pevač nam otkrilva kako su izgledali njegovi počeci.

Naime, slaveći veliki uspeh njegovog najnovijeg singla, Shawn je u jučerašnjoj Instagram objavi otkrio da su ga deca iz njegove škole ismajavali zbog ljubavi prema muzici:

Prisećam se devetog razreda. Dan nakon što sam objavio svoj prvi cover na YouTubu još 2014. Starija deca su mi u hodniku škole uzvikavali: ’’Pevaj meni Shawn, pevaj meni’’. Osećao sam se očajno. Osećao sam se kao predmet šale. Kao da je ono što radim glupo i pogrešo.

Mladi pevač potom nastavlja:

Ipak, imao sam sreće. Imao sam najbolje prijatelje i najbolje roditelje. Oni mi nikada ne bi dozvolili da prestanem da radim ono što volim, samo zato što neko drugi misli da je to glupo. Muzika za mene nije šala. Svaka osoba zaslužuje da radi ono zbog čega se oseća živim.  Ne pišem ovo samo 15-godišnjem dečaku koji se plaši da juri svoje snove zbog drugih, već i 50-godišnjacima koji se još uvek boje.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Jisoo iz BLACKPINK-a se pojavila u novoj epizodi serije ‘Arthdal Chronicles’

Zbog čega ne treba komentarisati telo Billie Eilish?