Sve što znamo o seriji ‘Hamerovi’, koja uskoro kreće na TLC kanalu

Serija Hamerovi, dugo očekivani dokumentarni serijal američkog striming servisa discovery+ koji beleži duboko zabrinjavajuće optužbe protiv miljenika kritike, glumca Armieja Hammera i mračnog, izopačenog nasleđa dinastije Hammer, uskoro počinje sa emitovanjem. Evo šta sve znamo o njoj.

O čemu se radi u seriji Hamerovi?

Serija od tri epizode počinje 2020. na vrhuncu uspona glumca Armija Hammera. Uz ekskluzivna otkrića Armijeve tetke, Cassie Hammer i višestrukih preživelih nakon Armmijevog navodnog zlostavljanja, dokumentarni serijal iznosi na videlo mračne tajne: od optužbi za nasilje i zlostavljanje do političke manipulacije i finansijske prevare, skrivene u jednoj od najistaknutijih američkih porodica

Optužbe za silovanje i zlostavljanje iznete protiv Armija Hamera 2021. šokirale su holivudske insajdere i fanove širom sveta.

Foto: REUTERS/Danny Moloshok

O kome govori serija Hamerovi?

Serija govori o porodici Hammer, pre svega glumcu Armiju Hammeru, ali i njegovom ocu i dedi. Svaka epizoda će osvetliti izopačeni obrazac zlostavljanja koji se proteže daleko dalje od optužbi protiv osramoćenog glumca. Zajedno sa mnoštvom neverovatnih arhivskih snimaka, u seriji se prepliću jezive priču o disfunkcionalnosti i zlobi koja raste iza decenija moći i novca.

Gde možeš da gledaš seriju?

Serija se emituje se na TLC kanalu, nedeljom od 22 sata. Tokom tri epizode, gledaoci će imati priliku da upoznaju mračne igre ozgloglašene američke porodice.

Pogledajte trejler za seriju.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.