in ,

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LOVE!LOVE! WINWIN

Sabrina Carpenter objavila „odgovor“ Oliviji Rodrigo: poslušajte pesmu „Skin“

Fanovi su uvereni da je to njen odgovor na hit Olivije Rodrigo „Driving licence“.

Svaka priča ima dve strane… ups, ponekad ih ima i tri. Sabrina Carpenter objavila je svoju novu pesmu „Skin“ u petak, 22. januara – a fanovi su uvereni da je to njen odgovor na hit Olivije Rodrigo „Driving licence“.

Drama između zvezda serije Highschool musical započela je 8. januara, kada je Rodrigo objavila hit pesmu u kojoj peva o „plavuši koja me je uvek naterala da sumnjam“, iako je u prvobitnoj verziji pesme (koja je procurela na instagram) pevača o „brineti“.

Rodrigo naizgled peva i o Joshui Bassettu, s kojim je bila u vezi pre nego što su se čule glasine da je sada sa Sabrinom . „Izgleda da nisi mislio ono što si pevao u pesmi“, peva Olivia u pesmi, osvrćući se na Joshuin hit iz 2020. godine, „Anyone Else“.

Olivia i Joshua

U jeku drame, Joshua je objavio pesmu Lie, Lie, Lie u kojoj peva: „Ne možeš da me izbaciš iz misli / Oh, znam da lažeš kroz zube. “

Iako su tekstovi Bassettovog singla bili neodređeni, fanovi su odmah došli do zaključka da je pesma Sabrine Carpenter „Skin“ o njemu i Oliviji. Iako Sabrina javno nije komentarisala teorije fanova, jedan od stihova u pesmi „Skin“ glasi – „Možda je „plavuša“ bila samo zarad rime“.

Poslednjih nedelja, Olivia je više puta izbegavala pitanja o tome da li je „driving licence“ inspirisana ovim ljubavnim trouglom.

„Potpuno razumem radoznalost ljudi kada su u pitanju specifične osobe o kome se govori i o čemu se radi, ali za mene je to zaista najmanje važan deo pesme. Pesmu su zavolile zbog toga što je emotivna i mislim da sve ostalo nije važno,“ rekla je ona Billboardu.