Sabrina Carpenter objavila „odgovor“ Oliviji Rodrigo: poslušajte pesmu „Skin“

Svaka priča ima dve strane… ups, ponekad ih ima i tri. Sabrina Carpenter objavila je svoju novu pesmu „Skin“ u petak, 22. januara – a fanovi su uvereni da je to njen odgovor na hit Olivije Rodrigo „Driving licence“.

Drama između zvezda serije Highschool musical započela je 8. januara, kada je Rodrigo objavila hit pesmu u kojoj peva o „plavuši koja me je uvek naterala da sumnjam“, iako je u prvobitnoj verziji pesme (koja je procurela na instagram) pevača o „brineti“.

Rodrigo naizgled peva i o Joshui Bassettu, s kojim je bila u vezi pre nego što su se čule glasine da je sada sa Sabrinom . „Izgleda da nisi mislio ono što si pevao u pesmi“, peva Olivia u pesmi, osvrćući se na Joshuin hit iz 2020. godine, „Anyone Else“.

Olivia i Joshua

U jeku drame, Joshua je objavio pesmu Lie, Lie, Lie u kojoj peva: „Ne možeš da me izbaciš iz misli / Oh, znam da lažeš kroz zube. “

Iako su tekstovi Bassettovog singla bili neodređeni, fanovi su odmah došli do zaključka da je pesma Sabrine Carpenter „Skin“ o njemu i Oliviji. Iako Sabrina javno nije komentarisala teorije fanova, jedan od stihova u pesmi „Skin“ glasi – „Možda je „plavuša“ bila samo zarad rime“.

Poslednjih nedelja, Olivia je više puta izbegavala pitanja o tome da li je „driving licence“ inspirisana ovim ljubavnim trouglom.

„Potpuno razumem radoznalost ljudi kada su u pitanju specifične osobe o kome se govori i o čemu se radi, ali za mene je to zaista najmanje važan deo pesme. Pesmu su zavolile zbog toga što je emotivna i mislim da sve ostalo nije važno,“ rekla je ona Billboardu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.