RM u razgovoru sa fanovima: ‘BTS je mogao da se raspadne, čudo je jer smo opstali i uspeli’

fb
tw
wa
tg

Dok fanovi nestrpljivo čekaju njihove nove pesme, članovi BTS-a koriste male pauze između nastupa kako bi se družili sa fanovima putem live videa. Na redu je došao i lider RM, koji je kao i uvek otvoreno pričao o dobrim i lošim danima grupe.

Namjoon je za početak progovorio o sledećem projektu grupe i potvrdio Sugine reče, kada je rekao da je novi album odličan.

Meni se lično ovaj album jako sviđa. Ne pričam samo o atmosferi ili tako nečemu, već zato što je organski. Pesme su jako… Pa… Nije zanimljivo ako vam sve kažem.

RM je iskoristio priliku kako bi pohvalio i vokale grupe zbog uloženog truda i rada. Dok reperi imaju svoja studija, u kojima mogu da rade kada im odgovara, Jin, Jimin, Tae i Jungkook, moraju da provode sate  sa producentima.

Oni moraju da dolaze ovde i rade sa producentima. Sate provode u studiju, a to može biti zamorno i dosadno. Zato uvek želim da im kažem da jako cenim njihov naporan rad.

Timski rad i posvećenost svih članova BTS-a su jedan od glavnih razloga zbog kojih je grupa postigla nezapamćenu popularnost. Ipak, RM ističe da ga takav odnos jako čudi, jer svi imaju različite zahteve, zbog kojih su mogli da krenu različitim pravcima.

To je nešto o čemu razmišljam u poslednje vreme. Znate, nas sedmorica smo jako različiti. To je kao da  plovimo istim brodom, ali gledamo u različitim pravcima. Čak su i stvari koje želimo da radimo različite. Ali zato što smo u ovom timu, bolje vidimo strane jedno drugog, pa postižemo sve ovo zajedno pod jednim imenom – BTS. Mislim da drugi to znaju čak bolje i od mene.

RM je nastavio i objasnio:

Činjenica da smo ovako daleko dogurali je čudo. To je stvarno čudo. To što smo ponovo potpisali ugovor – mi smo toliko različiti da smo mogli da se okrenemo i kažemo zbogom. Čudo je što smo ovoliko dogurali. Jako sam zahvalan.

Namjoon dodaje i da nije siguran još koliko će albuma BTS snimiti, ali dokle god nastupaju pod imenom, fanovi mogu biti sigurni da će naporno i vredno raditi.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.