Puca na pobedu: Baby Lasagna najveći favorit na hrvatskoj Dori

Baby Lasagna je uspeo da prenese esenciju odlaska iz poznatog okruženja u nepoznato, dotičući srca onih koji su se našli pred sličnim životnim izazovima.

Baby Lasagna, mladi izvođač iz Hrvatske, najveće je iznenađenje ovogodišnjeg festivala Dora, na kome se bira hrvatski predstavnik za Pesmu Evrovizije.

On je sada predstavio spot za pesmu Rim Tim Tagi Dim, koja već važi za favorita: u prvih 24 sata od premijere spota na YouTubu, pogledaj je preko 200 hiljada puta.

Sniman na nekoliko idiličnih lokacija širom Istarskog poluostrva, ovaj spot postavlja temelje za emotivnu priču o traganju za boljim životom u urbanom okruženju, ostavljajući nas zapanjenima i duboko dirnutima.

Baby Lasagna je uspeo da prenese esenciju odlaska iz poznatog okruženja u nepoznato, dotičući srca onih koji su se našli pred sličnim životnim izazovima.

„Ovo je najveći spot moje dosadašnje karijere, a mislim da se to može i videti. Jako sam ponosan na moje najbliže koji su učestvovali u stvaranju spota – režiseri, snimatelji i statisti. Još jedna saradnja sa Rose Artom iz Istre urodila je plodom na koji smo moj celokupni tim i ja ponosni, a nadam se da će i ljubitelji Lasagne uživati u spotu kao i mi. Voleo bih da se zahvalim statistima, folklornom društvu Umaga, upravi grada Umaga i ostalim saradnicima koji su mi omogućili da muzičkim videom prenesem emocije“, poručio je Baby Lasagna i dodaje da za nastup uživo sprema nešto još luđe.

„Nemojte se naviknuti na ono što vidite u spotu. Za Doru spremam nešto još luđe. Nastup će biti baš kao i pesma – energičan, smešan, detinjast i invazivan,“ rekao je umetnik.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.