in

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Procureo pravi snimak razgovora Taylor Swift i Kanyea Westa: Evo ko je lagao

Svi se sećamo skandala iz 2016. godine, kada je  objavio pesmu Famous u kome je  nazvao kučkom i repovao da je on zaslužan za njenu slavu.

Taylor ga je tada optužila da nije dobio dozvolu da je pominje u pesmu, na šta je uzvratila  objavivši snimak telefonskog razgovora, u kome pevačica i reper pričaju o pesmi.

Ipak, taj snimak je bio montiran, otkriveno je danas.

Kako se ispostavilo, Kanye nikada nije rekao Taylor da će u pesmi postojati stih „I made that b*tch famous“, zbog čega je repera javnost osudila.

U intervjuu 2016. godine, nedugo po objavljivanju pesme, Kim je stala u odbranu svog supruga.

„Ona je pesmu odobrila, ne znam zbog čega se sada pravi da nije. Kunem se, mom mužu zameraju toliko toga, a on uvek sve radi po protokolu i čak zove sve ljude, kako bi dobio potrebne dozvole,“ rekla je Kim za GQ.

Pa, čini se da su njih dvoje, zajedno, slagali. Poslušajte snimak koji dokazuje da je Taylor oduvek govorila istinu.

Nakon intervjua, Kim je potom objavila (montirani) snimak razgovora, iz koga se zaključuje da je Taylor dala dozvolu za pesmu.

U jednom od kasnijih intervjua, Swift je eksplicitno stavila do znanja da nikad nije dala dozvolu za pesmu, ali da je želela da joj se pesma dopadne.

„Želela sam da verujem Kanyeu kada mi je rekao da će mi se pesma dopasti. Želela sam da imamo prijateljski donos. Obećao mi je da će mi pustiti pesmu, ali nikada nije. Iako sam želela da mu budem podrška tokom telefonskom razgovora, ne možete da odobrite pesmu koju niste čuli. To što su od mene napravili lažova, a nisu mi rekli sve detaje priče je napad na mene,“ rekla je i zamolila ljude da prestaju da je povezuju sa ovim događajem, na koji je stavila tačku još 2009. godine.

loading...

Komentari

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0