Procureo pravi snimak razgovora Taylor Swift i Kanyea Westa: Evo ko je lagao

Svi se sećamo skandala iz 2016. godine, kada je Kanye West objavio pesmu Famous u kome je Taylor Swift nazvao kučkom i repovao da je on zaslužan za njenu slavu.

Taylor ga je tada optužila da nije dobio dozvolu da je pominje u pesmu, na šta je uzvratila Kim Kardashian objavivši snimak telefonskog razgovora, u kome pevačica i reper pričaju o pesmi.

Ipak, taj snimak je bio montiran, otkriveno je danas.

Kako se ispostavilo, Kanye nikada nije rekao Taylor da će u pesmi postojati stih „I made that b*tch famous“, zbog čega je repera javnost osudila.

U intervjuu 2016. godine, nedugo po objavljivanju pesme, Kim je stala u odbranu svog supruga.

„Ona je pesmu odobrila, ne znam zbog čega se sada pravi da nije. Kunem se, mom mužu zameraju toliko toga, a on uvek sve radi po protokolu i čak zove sve ljude, kako bi dobio potrebne dozvole,“ rekla je Kim za GQ.

Pa, čini se da su njih dvoje, zajedno, slagali. Poslušajte snimak koji dokazuje da je Taylor oduvek govorila istinu.

https://twitter.com/redligion/status/1241211618056228864

Nakon intervjua, Kim je potom objavila (montirani) snimak razgovora, iz koga se zaključuje da je Taylor dala dozvolu za pesmu.

U jednom od kasnijih intervjua, Swift je eksplicitno stavila do znanja da nikad nije dala dozvolu za pesmu, ali da je želela da joj se pesma dopadne.

„Želela sam da verujem Kanyeu kada mi je rekao da će mi se pesma dopasti. Želela sam da imamo prijateljski donos. Obećao mi je da će mi pustiti pesmu, ali nikada nije. Iako sam želela da mu budem podrška tokom telefonskom razgovora, ne možete da odobrite pesmu koju niste čuli. To što su od mene napravili lažova, a nisu mi rekli sve detaje priče je napad na mene,“ rekla je i zamolila ljude da prestaju da je povezuju sa ovim događajem, na koji je stavila tačku još 2009. godine.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.