Poslušajte Keshin dirljivi govor na dodeli nagrada za ljudska prava

fb
tw
wa
tg

Keshi je uručeno priznanje Kampanje vidljivih ljuskih prava i ona je na dodeli nagrada održala govor koji ništa manje nije za pamćenje.

„Ona je neko čije se srce slama zbog slomljenih srca drugih ljudi“ – rekao je pevač Wrabel malo pre nego što je pozvao da izađe na binu i dodao: „Ona nudi slobodu od osude za sve nakaze i nepoželjne“.

„Slava je nešto strano i neprirodno i ja sam joj zahvalna na mnogo čemu jer me je postavila na mesto sa kog mogu da učinim nešto dobro za svet i to je zaista najbolja strana nje“ – započela je Kesha.

„Mama me je naučila da volim sve“ – nastavila je ona, nakon čega je zamilila svoju majku, koja je sedela u publici, da zaustavi suze.

„Ona me je naučila da smo svi jednaki i ne samo to, već se skoro ni po čemu ne razlikujemo ni od životinja i da bi zato trebalo voleti sva živa bića. Teško je imati samopouzdanja i voleti sebe dok te čitav svet kritikuje zbog onoga što jesi. Svi se moramo boriti za ono što je ispravno, čak i kada je teško i kada je sve protiv nas. To je jedini način za napredak“ – rekla je Kesha.

Iako nijednom nije pomenula svoju pravnu borbu sa Sonyjem i Dr. Lukom, pomenula je da i ona sama vodi bitku u svom privatnom životu i da je veoma teška, a zatim se zahvalila i za svaku podršku koja joj je pružena.

„Moja današnja poruka je da se ne plašite da govorite protiv svake nepravde koja vam se nanosi. Ne dozvolite da vas ljudi uplaše ili postide tako da počnete da menjate stvari koje vas čine jedinstvenim, jer su to stvari koje čine vaš život magičnim i specijalnim. Uvek budite ono što jeste“ – naglasila je pevačica.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.