in

Olivia Rodrigo kaže da ne poznaje Sabrinu Carpenter i zato ne može da piše o njoj

Drama se nastavlja

Ako ste mislili da ćemo uskoro imati prilike da gledamo kraj drame i ljubavnog trougla čiji su akteri Olivia Rodrigo, Sabrina Carpenter Joshua Bassett, grdno ste se prevarili.

Uprkos tome što mnogi veruju da je Sabrinina pesma Skin posvećena upravo Oliviji, kao odgovor na njen hit singl Drivers Licence, Olivia ne planira da snimi muzički odgovor. Razlog je jednostavan: ona ne poznaje Sabrinu, te stoga ne može da piše o njoj.

„Zapravo je uopšte ne poznajem“, rekla je Olivia za Radio.com. „Mislim da smo se jednom ili dva puta srele u prolazu, ali nikada nisam razgovarala s njom, pa mislim da ne bih mogla da napišem pesmu koja je bila smislena ili posvećena nekome koga ne poznajem. Ali mislim da bi umetnici trebalo da mogu da pišu o svemu o čemu žele,“ zaključila je ona.

Nedavno je i Sabrina stavila tačke na glasine o sukobu sa Olivijom.

„Ne znam koliko puta da kažem da pesma Skin nije samo o jednoj osobi. Prošla sam kroz različita iskustva u prethodnih godinu dana, mnogo toga mi se događalo, a nisam mogla ništa da kažem, pa sam to učinila kroz pesmu,“ rekla je.

S obzirom na to koliko su Sabrina i Olivia bliski Joshui Bassett, možda će se ipak viđati u budućnosti. Ali za sada izgleda da između njih dve nema zle krvi i spremne su da nastave dalje – bez glasina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *