in

O kome peva Taylor Swift u pesmi „Hey Stephen“?

Pesma je možda stara više od deceniju, ali neki fanovi su tek sada saznali njeno pravo značenje…

U petak je Taylor Swift objavila novu verziju albuma Fearless, koji nosi podnaslov Taylor’s version – kao što znate, pop zvezda rešila je da ponovo snimi albume koji su u vlasništvu Scootera Brauna i njegove izdavačke kuće.

„Njena“ verzija albuma ima 26 pesama, uključujući do sada neobjavljenu numeru Mr. Perfectly Fine, ali pažnju fanova okupirala je numera Hey Stephen – uprkos tome što je stara deceniju, neki su tek sada saznali njeno značenje.

Krenimo od toga da je numera zaista posvećena jednom Stephenu – tačnije, Stephenu Barkeru Lilesu, članu kantri dua Love and Theft, koji su nastupali kao predgrupa Taylor tokom njene Fearless turneje 2008. godine.

Taylor je i u bookletu ostavila skrivenu poruku koja glasi „Love and Theft“ a godinu dana kasnije Stephen je ovo otkrio javnosti.

„Nije rekla:„ Napisala sam lepu pesmu o tebi,“ pa sam razmišljao šta sam uradio, jer znam da ona ne piše tek tako o momcima. Laknulo mi je kada se ispostavilo da je to lepa pesma, i to je zapravo jedna od najlepših stvari koje je iko ikada učinio za mene“, rekao je svojevremeno.

On joj je uzvratio pesmom Try to Make It Anyway.

„Taylor i ja smo se zaista zbližili kad smo bili na turneji. Imali smo pravu emotivnu vezu. Puno smo razgovarali telefonom. Bila je stvarno cool. Jednog dana me nazvala i rekla: „Hej, napisala sam pesmu o tebi.“ Rekao sam: „Čoveče, to je zaista smešno jer sam upravo napisao pesmu o tebi prošle nedelje!“ objasnio je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *