in

Nova sezona ‘Elite’ serije stiže u junu, ali bez omiljenih likova

Objavljen klip koji nam otkriva nove detalje

Sada je i zvanično – nova sezona popularne Netflixove serije Elite biće dostupna za strimovanje od 18. juna. To je potvrđeno ove nedelje novim promo fotografijama i videom, koji nam donose brojna iznenađenja.

4. sezona ugostiće par novih likova, koji definitivno sa sobom donose dramu. U pitanju su Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, i Pol Granch, misteriozni đaci, o kojima i dalje nemamo dodatnih informacija.

Oni će postati novi drugari iz razreda već poznatim likovima Samu, Guzmanu,Rebeci, koji su u prošloj sezoni saznali da će morati da ponavljaju razred. Osim ove trojke, u novim epizodama gledaćemo i druge poznate likove kao što su Cayetana, Omar i Ander.

Međutim, nismo mogli a da ne primetimo da u objavljenom materijalu nema omiljenih likova, bez kojih serija ne bi bila ono što jeste – Lu i Nadia. Kao što već znamo, njih dve su otišle u Njujork na dalje studije, a izgleda da to znači da više nema mesta za ova dva lika u novim epizodama. To pokazuju i oficijalni IMdb profili ove dve glumice, gde piše da se njihovo angažovanje u ovoj seriji završilo 2020. godine.

Dobra vest je Netflix već potvrdio i petu sezonu, što znači da uvek postiji nada da će se ova moćna dvojka vratiti u budućnosti.

https://twitter.com/EliteNetflix/status/1381954572592238593

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *