Nova Netflix serija navodno je toliko „dosadna“ da je niko ne gleda

Sada je već jasno da je Netflix hiperprodukcija uzela maha i da se sa ovim striming gigantom takmiče i kvalitetnije producentske kuće.

U moru serija koje ovaj servis ima u ponudi, ne možemo da odlučimo koja je dobra, koja ne, a koju prosto gledamo iz navike.

Ipak, od serije Šuma (Woods) očekivalo se mnogo. U pitanju je šestodelna serija, snimljena prema motivima istoimenog romana američkog pisca Harlana Cobena (njegove knjige kod nas izdaje Laguna.)

Netflix je ranije već objavio seriju Stranger po motivima njegovog romana Neznanac, koja je pobrala komplimente, ali čini se da to nije slučaj sa Šumom.

Serija je snimana u Poljskoj, a radnja je iz američkog okruženja (u knjizi) prebačena u Varšavu. „Dok jača nada da je njegova sestra živa, opasne tajne iz porodične prošlosti prete da unište sve što je Pawel dugo držao na skupu,“ kaže sinopsis serije… koji nije bio dovoljan da zadrži fanove.

Oni su na twitteru seriju ocenili „negledljivom“ i „dosadnom.

„Odgledao sam dve epizode Cobenove Šume večeras. Iznenađujuće dosadna. Ako se nešto ne dogodi uskoro, ostaviću je. Sramota je da je reklamirate kao dostojnu naslednicu Neznanca,“ kaže jedan od gledalaca.

„Baš sam razočarana u „Šumu“ – radovala sam se seriji nedeljama i razočarana sam što je na poljskom, ali uprkos svemu, nije uopšte dobra,“ rekla je druga.

Jedan korisnik bio je sasvim kratak. „Šuma je tako dosadna serija,“ zaključio je.

Ipak, bilo je onih kojima poljska serije ne smeta, iako je sinhronizacija rađena direktno preko poljskih glasova, što znači da sve vreme čujete i poljsku i englesku verziju.

Da li ste vi gledali seriju?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.