in ,

CryCry LOLLOL

Nakon otkazivanja Evrovizije, oglasile se „Hurricane“: Hvala na podršci

Grupa Hurricane trebalo je da predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, ali je takmičenje juče otkazano zbog virusa korona.

U obraćanju javnosti nakon otkazivanja takmičenja, devojke su se oglasile na instagramu i zahvalile se svima na podršci.

„Jako nam je žao što je došlo do otkazivanja takmičenja ali to su mere prevencije i odluka nadležnih organa. Mi smo se spremale kao da se ništa ne dešava ali poštujući odluke vlade Republike Srbije stali smo sa pripremama a danas i dobili zvaničnu informaciju da je Evrovizija otkazana. Mi tu ništa ne možemo sem da ispoštujemo,“ kažu one i dodaju:

„Naravno da smo razočarane ne samo zbog otkazivanja Evrovizije već zbog celokupne situacije koja nas je zadesila. Nadamo se što bržem završetku ove agonije. Hvala vam na podršci.“

Za sada nije poznato da li će devojke moći naredne godine – i sa istom numerom – da predstavljaju zemlju, već će organizatori Evrovizije blagovremeno to saopštiti.

Podsetimo, zbog širenja virusa COVID-19, juče je otkazano 65. izdanje Eurosonga.

„Sa velikim žaljenjem moramo da objavimo da je Pesma Evrovizije 2020. u Rogerdamu otkazana,“ stoji u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu.

„Prethodnih nedelja, istraživali smo alternativne načine kako bismo omogućili održavanje ovogodišnjeg takmičenja. Ipak, imajući u vidu širenje virusa COVID-19 kroz Evropu i restrikcije Vlada država učesnica, ali i holandskih vlasti, doneli smo tešku odluku da ne održimo događaj, koji je trebalo da održimo.“

„Zdravlje izvođača, ekipe, fanova i posetilaca, kao i situacija u Holandiji, Evropi i svetu, u srcu su ove odluke.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *