Luke Black objavio novi singl: Preslušajte ‘a house on the hill’

Mladi pop muzičar Luke Black objavio je novi singl pod nazivom ‘a house on the hill’.

Kao uvodni singl u predstojeći niz pesama, ova pesma je teatralna uvertira koja prikazuje tužan splet okolnosti koje će Luke Black istraživati u narednim izdanjima.

Pesma je mešavina nežnog klavira i umirujućeg glasa i naglih bitova i visokih nota koje predstavljaju medjusobni kontrast emocija.

Rođen u Čačku, malom gradu u zapadnoj Srbiji, Luke Black je u medijima nazvan “Pop  alhemičarem” zbog svog umeća kao tekstopisac kao i zbog svojih teatralnih pop opera nastupa.

“Ova pesma predstavlja nagli  gubitak nečega što smo smatrali dragocenim i to u mestu koje je za mnoge zastrašujuće ali  za par iz pesme utočište,“ rekao je Luke.

Luke Black je inspirisan pop muzikom i spojem elektronske, barokne i indi muzike koje informišu njegovo stvaralaštvo. Učen klasičnom pevanju, crpi inspiraciju od evergreen muzicara kao The Queen, Elton John, Stromae i Lady Gaga i kabare i operskih pevača kao Vitas, Maria Callas, Eartha Kitt;

Selidbom u London, Luke se našao u društvu prijatelja iz kreativnog sveta koje je upoznao lutajući kroz andergraund scenu grada. Život u Londonu mu pruža nova iskustva i poglede na svoju umetnost i daje novi oblik inspiracije koje će tek ove godine podeliti sa ostatkom sveta.

Luke Black je jedini umetnik sa Balkana koji je bio uvršten na zvaničnoj Instagram @music platformi, uz zvezde kao Miley Cyrus, Drake, Foo Fighters, 50 Cent i mnogi drugi.

Nakon rasporodate turneje u Kini 2016. godine, Luke je nastupao u BERGHAIN-u, tehno  klubu u Berlinu , na modnoj reviji organizovanoj od strane čuvene Afterlife izdavačke kuće.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.