Luka Rajić potpisao ugovor sa Universalom, od sada deo velike muzičke porodice

Luka Rajić, jedan od najperspektivnijih mladih muzičara u regionu, potpisao je ugovor sa kućom Universal Music Serbia, lokalnim entitettom vodeće svetske etikete, Universal Music Groupom.

Rajić je autentičan muški vokal, muzikalno i produkcijski razigran muzičar, kreativac istančanog vizuelnog identiteta, koji je na putu da zakorači snažno u promenu mejnstrim zvučne slike Srbije i okolnih zemalja.

Muzičar iza sebe ima nekoliko singlova, među kojima su pesme „Eksplozija emocija“, „Ne izlaziš mi iz glave“ i „Ljubimo se“, a numerom „Ludim“ privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama i osvojio srca neke nove publike.

„Odrastao sam slušajući muzičare koji su me kroz njihov rad naučili kako da razumem i volim muziku. Sa takvim znanjem i osećajem, pre 3 godine sam započeo ovo putovanje i izbacio svoju prvu pesmu. Prvih par godina sam gradio imidž i zvuk uz pomoć mojih prijatelja i saradnika, ali sam znao da ću se, ukoliko se ukaže prilika i bude pravo vreme, pridružiti nekoj izdavačkoj kući. Nakon numere „Ljubimo se” osećao sam da započinjem nešto novo, a to nešto je moj prvi album koji sada već ima svoje ime i karakter. Tako se i otvorila prilika za saradnju između Universal Music Serbia i mene.“ kazao je Luka pa nastavio:

„Muzičari koji su me izgradili i na koje se ugledam dolaze upravo odatle, pa mi je jedino bilo prirodno da im se pridružim.

Foto: Luka Stepanović

Iako stvari sada postaju ozbiljnije, srećan sam što postajem deo Universal Music Serbia i zahvalan sam što su u meni prepoznali potencijal. Najviše hvala vama što ste tu i slušate moju muziku već godinama, jer bez vaše podrške ne bih pisao ovo sada. Osećam se kao da je ovo nov početak za sve nas. Sprema se ludilo, časna reč.“ zaključio je muzičar.

„Luka Rajić je definitivno jedan od najperspektivnijih mladih izvođača u regiji koji donosi neki potpuno novi i svoj zvuk, izuzetnog talenta i autentičnog stila koji očarava publiku gde god da se pojavi. Upravo je to i bio prvi impuls koji smo od njega osetili kada smo ga prvi put videli i čuli. Takođe, žanrovi u kojima se Luka kao kompletan autor muzički vešto igra su za našu publiku još uvek neosvojena teritorija i veliko je zadovoljstvo što smo u prilici da zajedno uđemo u ovu avanturu i da ga kao njegov ekskluzivni izdavač podržimo u daljem razvoju njegove, siguran sam, uspešne i svetle karijere. Želimo mu srdačnu dobrodošlicu u Universal Music porodicu“, izjavio je direktor Universal Music Serbia Ilija Milošević.

Luka već uveliko radi na svom debitantskom albumu u saradnji sa producentom Igorom Rajićem i rediteljkom i vizuelnom umetnicom Emilijom Terzić.

Novo izdanje se može očekivati uskoro, a do tada publika može da uživa u njegovom dosadašnjem radu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.