‘Leto kada sam postala lepa’: Sve što znamo o 3. sezoni serije

Leto kada sam postala lepa je serija koja nas je osvojila već u prvih sedam epizoda. Nakon toga, odmah smo progutali i drugu sezonu, 2023. godine. No, čini se da ćemo na nove epizode čekati malo duže. Evo šta znamo o 3. sezoni serije.

O čemu se radi u 3. sezoni serije?

Treća knjiga trilogije Jenny Han, Uvek ćemo imati leto, ponovo se bavi Belly i dečacima dve godine nakon događaja iz druge sezone. Belly i Jeremiah su se zabavljali dve godine dok su pohađali isti koledž, i na kraju su odlučili da zauvek ostanu zajedno.

U međuvremenu, Conrad da je protekle dve godine još uvek voleo Belly, ali se oseća kao da je izgubio šansu sa njom. Međutim, kako on i Belly provode mnogo vremena zajedno tokom leta, moraju se suočiti sa osećanjima koja možda nikada nisu nestala. Dakle, kada nam treća sezona stigne, očekujte da ćemo biti nekoliko godina u budućnosti, a da ćemo pratiti planiranje venčanja i ponovni ljubavni trougao.

Još uvek se ne zna koliko će se nova sezona razlikovati od dešavanja u knjizi — to ne zna čak ni autorka knjige, Jenny Han, koja je istakla da se raduje što će „obožavaocima pružiti trenutke treće knjige koje očekuju, uz iznenađenja“.

Kada će biti prikazana 3. sezona?

Studio Amazon je, tokom svoje prezentacije za partnere, otkrio da će treća sezona serija o ljubavnim avanturama mlade Belly neće biti emitovana pre 2025. godine. Nove epizode snimaju se u ovom trenutku, a do odlaganja je došlo zbog prošlogodišnjeg štrajka scenarista.

Koliko epizoda će imati 3. sezona?

Amazon je otkrio da će se treća sezona — zvanično najavljena prošlog avgusta — sastojati od 11 epizoda. To je više u odnosu na prethodno najavljenih 10, nakon što su prve i druge sezone imale sedam, odnosno osam epizoda.

Ko igra u 3. sezoni?

Pretpostavka je da će u novim epizodama i dalje igrati Lola Tung (Belly), Christopher Briney (Conrad), Gavin Casalegno (Jeremiah), Sean Kaufman (Steven), Jackie Chung (Laurel), Rain Spencer (Taylor), and David Iacono (Cam).

Mi se nadamo da će role reprizirati i Elsie Fisher (Skye), Kyra Sedgwick (Julia) i Rachel Blanchard (Susannah) koje su se pojavile u drugoj sezoni.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.