Šta ako se zaljubiš ovog leta?! Letnja avantura i šta posle nje

Leto je u odlasku, a vi ga pratite sa dilemom da li ste se zaljubili u osobu koju ste upoznali na odmoru ili je to samo varka?

Ako ste već doživeli letnju avanturu, onda su vam verovatno poznate predrasude koje o njoj kruže – da nema snagu da preraste u nešto ozbiljnije, jer je uglavnom čista iluzija.

Ali, to naravno ne mora da bude istina. Nekoliko stavki će vam možda pomoći da je bolje procenite.

* Ako osoba sa kojom ste se viđali na moru nije pokazala interesovanje za vaš svakodnevni život ni tada ni sada kada ste ste razdvojili, vrlo je verovatno da vas nije doživela kao nekog s kim bi mogla da razvije odnos. Zanimalo ju je samo ono trenutno.

* Dok ste bili zajedno, imali ste osećaj da ste najzaljubljenija osoba ikada, a čim ste se razdvojili, počelo je da vas zamara da održavate kontakt, šaljete poruke i planirate susrete? Nemojte ni da se silite, jer sigurno niste „zagrejani“ za tu priču.

* Ukoliko ste već prvo zajedničko veče dobili kompliment da ta osoba nikada nije upoznala nikog sličnog vama, a onda vam, u „stvarnosti“, nije poslala nijednu poruku da to i dalje misli, niti vam je potvrdila delima, znači da je bila zainteresovana za vas samo dok ste bili fizički prisutni.

* Ako ste se po povratku u stvarnost još više zbližili, otvoreno pričate o svemu, delite svakodnevne doživljaje, jedva čekate da se vidite – velike su šanse da letnja avantura ima snagu da preraste u vezu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.