in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Kylie Jenner: Nisam dobila ni dinar od roditelja posle 15 godine

Kylie Jenner nedavno je dobila titulu najmlađe milijarderke na svetu, koja je prvih milijardu dolara zaradila sama – ali, nisu se svi složili sa ovom konstatacijom.

Mnogi su ubeđeni da ona nije zaslužna za kompletnu zaradu, već da je tome doprinela njena popularna porodica Kardashian.

U intervjuu za nemački magazin Interview, Kylie je pokušala da odbrani titulu koju joj je dodeli magazin Forbes.

„Ne postoji reč kojom bi moja zarada mogla da se opiše sem da sam sve sama zaradila. To je istina. Spadam u tu kategoriju,“ bila je odsečna, a potom i objasnila:

„Moj slučaj je poseban samo zbog toga što, pre nego što sam osnovala kompaniju Kylie Cosmetics, imala sam veliku platformu i mnogo fanova,“ rekla je devojka, koja je pred kamerama od devete godine života.

Ipak, tvrdi da je finansijski nezavisna otkako je tinejdžerka.

„Nisam dobijala novac od roditelja nakon što sam napunila 15 godina. Koristila sam samo sopstveni novac da bih pokrenula kompaniju, a ni cent na mom bankovnom računu nije nasleđen… i na to sam ponosna,“ istakla je ona.

Jenner je priznala da nije očekivala ovakav uspeh kompanije, koju je osnovala 2015. godine.

„Nisam ni sanjala da se ovako nešto može dogoditi. Verovala sam u Kylie Cosmetics ali nisam znala u šta se upuštam. Osećaj je sjajan, a blagoslov je što sam najmlađa kojoj je sve ovo pošlo za rukom,“ ispričala je.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Evolucija Kendall Jenner: Od zvezde rijalitija do supermodela

MOMOLAND(모모랜드) – I’m So Hot