Kesha u suzama napustila sud

Juče je sud doneo odluku da pevačica Kesha mora da poštuje ugovor i sarađuje sa producentom Dr. Lukeom kog je optužila da je seksualno i fizički zlostavljao. Američka zvezda tvrdi da je godinama bila žrtva kako seksualnog nasilja tako i trovanja narkoticima. Zato je od suda tražila da se raskine ugovor koji je potpisala sa Dr. Lukeovom producentskom kućom, kako bi mogla da nastavi svoju karijeru. Pevačica je otkrila da se danonoćno molila i nadala da pravda bude na njenoj strani, ali nažalost to se nije dogodilo.

Keshina karijera poslednjih godina stoji u mestu upravo zbog sukoba koji vodi sa producentskom kućom Kemosabe Records, koja je deo kompanije Sony.

U nedostatku dokaza i poštujući ugovor koji su potpisale obe strane, njujorški sud doneo je odluku da Kesha mora da nastavi saradnju sa Dr. Lukeom i ispuni obaveze iz ugovora.

Brojni fanovi slavne pevačice okupili su se ispred Višeg suda u Njujorku da protestuju zbog nepravedne odluke i daju podršku omiljenoj pevačici. Na društvenim mrežama uveliko se komentarisalo o ovoj temi, a mnoge poznate ličnosti stale su na stranu pop zvezde, a među prvima su to učinile Lady Gaga i Ariana Grande.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.