in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG CryCry

Justin Bieber ismejao Taylor Swift na Instagramu

i nikada nisu bili u dobrim odnosima, ali nakon što je njegov menadžer kupio njenu izdavacku kucu, stvari su samo postale gore.

Taylor je prvo Bieberovog menadzera Scootera Brauna nazvala nasilnikom, da bi joj pevač odgovorio i javno je prozvao na društenim mrežama.

Scooter ti je čuvao leđa još od prvog dana kada si me napala i nikada nije uradio ništa da bi te povredio. Nismo se dugo sreli i naši putevi se nisu ukrstili, ali je jako ružno od tebe da nečije ime ovako kaljaš na društvenim mrežama„, izjavio je svojevremeno Bieber, da bi sada dodatno začinio celu situaciju snimkom na Instagramu.

Naime, Taylor je gostovala u emisiji kod voditelja Jimmy Fallona, a on je tom prilikom prikazao video snimak na kome pevačica raspravlja o bananama sa majkom, nakon operacije. Video je u emisiju dospeo zahvaljujuci majci Taylor Swift, koja je želela da se nasali na račun svoje cerke pred celim svetom.

Bieber je potom snimao live video na Instagramu, u kome je u jednom trenutku, sasvim jasno, ismevao pevacicu drzeći banane i delom ponavljajuci njene reči.

Ovo nije banana koju sam želela, nema glavu“ , podrugljivo je rekao pevac.

Fanovi navode da bi ovakva sala zaista bila smešna da Taylor i Bieber nisu vec godinama u otvorenoj svađi.

Koje je vase misljenje u vezi ovoga?

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara