Joseph Morgan: ‘Želim Klaroline u petoj sezoni. Želim da budu kao Delena’

(foto: The CW)

Joseph Morgan i ostali glumci hit serije za tinejdžere The Originals je ovog vikenda prisustvovao na konferenciji u Barceloni. Tom prlikom su otkrili tajne sa seta, planove za budućnost serije, a omiljeni Klaus nam je otkrio i da li želi da vidi Caroline u narednoj sezoni.

Kada smo u poslednjoj epizodi Vampirskih dnevnika otkrili da je Klaus donirao veliku sumu novca za školu koju su otvorili Alaric i Caroline, fanovi su  jedva suzdržali emocije. A kada je narator otkrio da je to ‘već početak neke druge priče’, momentalno su se pojavile glasine da će Candice King preći da glumi u The Originals.

Ove glasine još uvek nisu potvrđene, ali sada nije tajna da i Joseph Morgan želi da se Klaroline ponovo sretne. Kada ga je jedan fan pitao da izabere između Cami i Caroline, Joseph je odgovorio: “Cami je mrtva… Ona je leš. A Caroline je živa. Mislim da je odgovor na ovo pitanje očigledno“. Usledilo je ogromno oduševljenje publike, a potom je odgovorio i na pitanje da li je Klaus i dalje voli.

“Ne znam da li je i dalje voli, ali mi je drago jer nije na meni da donesem tu odluku. To je veliki pritisak“, kaže omiljeni hibrid.

A kako bi izgledala romansa Klausa i Caroline? Da se Joseph pita, Klaroline bi bili poput Delene.

“Ako Caroline stvarno dođe u petoj sezoni u The Originals, ne bih želeo da ona i Klaus momentalno započnu romansu. To bi bilo dosadno. Želim da se Klaroline desi, ali prvo želim dramu, agoniju i strast, baš kao što se desilo sa Delenom. Takođe bih želeo vatru, ako bude bilo novih Klaroline scena’‘, otkriva Joseph.

Da rasčistimo… Julie Plec želi da se Klaroline ponovo desi. Kevin Williamson želi da se Klaroline ponovo desi, a sada je i Joseph otkrio da želi nove scene sa Klaroline… Definitivno možemo da kažemo da će Caroline preći u The Originals sledeće godine.  A kako je Joseph počeo da režisira pojedine epizode The Originalsa, mislimo da bi bilo zanimljivo kada bi on bio zadužen da osmisli neku bitnu Klaroline scenu. Definitivno ima dobre ideje, zar ne?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.