in ,

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN

Izmišljeni bend obradio pesmu Taylor Swift: da li iza svega stoji pop zvezda lično?!

Ako redovno pratite seriju Ubiti Iv, sigurno ste primetili uvodnu numeru poslednje epizode, koja je od jutros dostupna na striming servisima.

Imali smo priliku da čujemo obradu pesme , Look What You Made Me Do, na krajnje nesvakidašnji način. Deo ove verzije pesme na mrežama je podelila i pevačica.

„Veoma sam uzbuđena zbog ove obrade pesme „lwymmd“ koju ste večeras čuli u seriji Killing Eve, a koju su uradili ,“ napisala je.

I ovo bi bio samo još jedan regularni tvit i još jedna regularna obrada pesme, da fanovi brzinom munje nisu shvatili da bend Jack Leopards & the Dolphin Club zapravo – ne postoji.

Ukoliko guglate ovaj bend, nećete naći ništa o njima. Njihova jedina pesma je obrada ove. A ko su autori numere?

Isti oni koji su pisali i originalnu verziju – Fred Fairbrass, Jack Antonoff, Richard Fairbrass, Rob Manzoli i Taylor Swift. Ali, ako pogledate ko su producenti, naićićete na zanimljivo ime pored Jacka Antonoffa Nils Sjöberg.

Pravi Taylor fanovi sigurno se sećaju Nilsa. U pitanju je pseudonim Taylor Swift, koji je već koristila na pesmi This Is What You Came For, koju je sa tadašnjim dečkom Calvinom Harrisom napisala za Hirannu.

Oni koji pamte baš sve detalje o Taylorinoj karijeri, setiće se i da se ime Nilsa Sjöberga našlo na jednom od spomenika u spotu za pesmu Look What You Made Me Do.

I sve ovo bi bila još jedna simpatična priča da Taylor od prošle godine nije u otvorenom ratu sa Scooterom Braunom, koji je kupio izdavačku kuću Big Machine, a samim tim i sve mastere Taylor Swift.

Pevačica je rekla da će sve pesme snimiti ponovo, kako bi ona bila vlasnica, te kako nijedan dolar od njenih pesama ne bi otišao u džep Brauna. No, ona je izgleda otišla korak dalje, pa je pesmu snimila pod pseudonimom lažnog benda, kako bi izbegla plaćanje licenci Braunu. Svaka čast.

Fanovi imaju teoriju da je čovek koji peva pesmu zapravo Taylorin brat Austin, zbog toga što je Swift navodno jednom preklinjala scenaristkinju serije Phoebe Waller-Bridge da njen brat peva jednu pesmu u seriji. Ovo nije potvrđeno (a i Phoebe više nije deo ove serije.)

Naravno, fanovi su otišli još dalje i pronašli „originalnu“ fotografiju Austina sa Facebooka – navodno je on na omotu obrađenog singla.

https://twitter.com/bIueeyesshined/status/1264788120052129793

Bravo, Taylor. Bravo.