Izazovni tonovi na novom singlu tam: „Usne uz rebra“ za vreli decembar

Već smo navikli da nas mlada zvezda u usponu, tam, iznenađuje singlovima koji odskaču od regionalne pop scene, ali je novim otišla korak dalje.

Numera Usne uz rebra (nanana) koja je upravo objavljena senzualna je elektro pop pesma, koja će učiniti ovaj decembar toplijim. To nas ni ne čudi – kantautorka je numeru napisala ovog leta, u saradnji sa sastavom pocket palma i Fantomom (Petrom Wagnerom).

„Pesma „usne uz rebra (nanana)“ je nastala krajem leta u Zagrebu u saradnji sa predivnim i pretalentovanim muzičarima. Najlepši deo rada na ovoj numeri je što je najprirodnije proizašla iz prijateljstva i zajedničkih muzičkih tendencija. Fantom je jedan od producenata singla „brži od svega“ koji je izašao u januaru ove godine, a pocket palma su u junu uradili sjajan remix pesme „infierno“.“ objašnjava tam.

„Numera je potpuno drugačija u odnosu na moje prethodne singlove, mračnija je i prezentuje neku drugu stranu mene, kako muzički tako i lirički“, priča autorka o novom izdanju.

Uz singl je objavljen i senzualni vizualiser, za čiju kreativnu direkciju je bio zadužen poznati modni fotograf Goran Popovski. Ovo je njihova prva saradnja do sada i tam je veoma srećna što je konačno došlo do nje. „Dobar deo snimanja je bio improvizacija i DIY, ali je upravo to učinilo celokupni proces veoma zanimljivim.“ ističe tam.

Tekst govori o devojci koja ne voli sebe i koja želi da pobegne od svega radeći loše stvari. Ona ne želi da živi u stvarnosti, već u nekoj paralelnoj realnosti.

Ovo je prvi put da mlada autorka piše u trećem licu i tvrdi da je veoma zadovoljna krajnjim proizvodom. Iako to nije bio prvobitni plan, prija joj što je uradila jednu malo senzualniju i mračniju pesmu. Reklo bi se i da su njeni saradnici uradili fenomenalan posao.

„Bilo nam je neizmerno drago da sarađujemo sa tam. To priželjkujemo još od kada je izdala prvi singl, a još nam je draže što se ova saradnja rodila iz prijateljstva. Rad na ovom singlu nas je još više zbližio i počastvovani smo što je imala dovoljno poverenja u nas i Fantoma i što nam je dala svu kreativnu slobodu kako bismo zajedno napravili nešto malo drugačije od njenog uobičajnog opusa“, kažu Anja Papa i Luka Vidović (pocket palma).

tam trenutno neumorno radi na novim projektima, pa se uskoro može očekivati i prvo duže izdanje koje će definitivno označiti prekretnicu u njenoj dosadašnjoj karijeri.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.