Ispovest Justina Biebera: Sa 19 sam počeo da se drogiram, sa 20 uništio život

Justin Bieber otvorio je dušu na Instagramu. Pop pevač progovorio je o teškim trenucima koje mu je donela slava, a posebno o demonima koje je na tom putu susreo.

Život mu se preokrenuo sa 13 godina, kada je od nepoznatog dečaka postao globalni superstar. Mnogi su ga voleli, još više njih ga je mrzelo.

„Imao sam mnogo novca, odeće automobila, uspeha, nagrada, ali se i dalje nisam osećao ispunjenim. Da li ste primetili statistiku kako završavaju deca koja su se proslavila? Veliki se pritisak vrši na njih, a oni se čak nisu potpuno ni razvili,“ napisao je on.

Sve to, ali i odrastanje u razorenoj porodici učinilo je da posegne za drogama.

„Svi su sve radili umesto mene, pa nikad se nikad nisam naučio odgovornosti. Do 18. godine nisam imao nikakvog znanja niti iskustva u pravom svetu, jer sam imao milione dolara i pristup bilo čemu što sam želeo. To nije naivan koncept življenja. Do 20. godine doneo sam svaku lošu odluku koju sam mogao,“ istakao je Bieber i osvrnuo se na najgori period u životu.

„Počeo sam sa teškim drogama sa 19 godina i uništio sve moje veze. Postao sam grozan, nisam imao poštovanja prema ženama, ljut sam bio. Odaljio sam se od svih koje sam voleo i krio sam se iza ljušture osobe koja sam postao. „Bile su potrebne godine da se ispravim sve ove grozne odluke i izmenim navike koje sam imao,“ otkrio je on.

Justin se potom okrenuo trenutnim stanjem i opisao kako se oseća.

„Srećom, bog me je blagoslovio divnim ljudima u mom okruženju. Plovim kroz najbolje poglavlje života koje se zove BRAK. To je divna odgovornost i učim da budem strpljiv, posvećen, učim se poverenju, ljubaznosti, poniznosti i svemu onome što čini čoveka dobrim,“ objasnio je.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.