Hip-hop fenomen ARDN sija u novom singlu Shine: Ujedinjeni u snazi i ritmu

U novom singlu, mladi umetnik svoje unutrašnje bitke prikazuje kroz melanholičnu crno-belu estetiku, šetajući gradom poput lutalice

Mladi kanadski virtuoz u usponu, ARDN, očarao je svet svojom najnovijom numerom pod nazivom SHINE, u kojoj se udružuje sa nesvakidašnjim imenom globalne hip-hop scene – SiR!

Ovaj senzacionalni singl nosi suptilan R&B pečat, prožet sporim ritmom koji opčinjava slušaoce, dok tekst odiše porukama ohrabrenja, simbolizujući ličnu borbu i prepreke na putu.

Uz singl, dolazi i jedinstveni muzički video, u kojem umetnik svoje unutrašnje bitke prikazuje kroz melanholičnu crno-belu estetiku, šetajući gradom poput lutalice.

„Ova pesma prikazuje kako smo i SiR i ja prošli kroz brojne izazove u životu, ali smo na kraju uspevali da se podignemo iz pepela. Najvažniji motiv ove priče je borba, metaforički i doslovno – bitke koje vodimo da zaštitimo sebe ili da dokažemo da je vredno ono u šta verujemo. Sve to nas ostavlja bez drugog izbora osim da naoštrimo sablju i budemo jaki ljudi“, ispričao je ARDN o svojoj novoj pesmi.

ARDN, 23-godišnji kanadski hip-hop virtuoz rođen u Južnoj Africi, proslavio se svojim viralnim hitom „Til the Morning“ koji je 2022. godine osvojio društvene mreže i od tada preslušan preko 22 miliona puta na globalnim muzičkim platformama.

Od svog debija sa numerom PARANOID 2020. godine, ARDN je postao poznat po svojoj autentičnoj poetici koja istražuje teme poput anksioznosti, izazova odrastanja i pritiska porodičnih očekivanja, postavši glas nove generacije.

Upravo sada, ARDN priprema EP pod nazivom The Bronze Age, gde se, simbolično, oslanja na bronzu, čije značenje krije u svom umetničkom imenu na hebrejskom jeziku. Osim novih numera, EP će uključiti i SHINE kao glavni singl koji oslikava njegovu filozofiju življenja.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.