in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Harry Styles o seksualnoj orijentaciji: Koga to uopšte briga?

O seksualnoj orijentaciji Harryja Stylesa spekuliše se već godinama, a zbog njegovog fluidnog stajlinga, vlada mišljenje da je biseksualac.

Ipak, u intervjuu za britanski list The Guardian je prilično otvoreno govorio na ovu temu.

„Popularno je mišljenje da se ne definišeš kao strejt muškarac. Tekstovi tvojih pesama, garderoba koju nosiš, pa čak i omot tvog albuma… sve to ukazuje na to da si biseksualac. Da li te je neko već to pitao,“ upitao ga je novinar.

„Hm. Pretpostavljam da su me već pitali. Ali, ne znam. Zašto?“ upitao je Harry novinara koji ga je upitao da li mu nije jasno zbog čega je postavio pitanje.

„Da, na to mislim kad apitam zašto. Nije kao da „sedim“ na odgovoru i čuvam ga. To nije taj slučaj. Nije da ne želim da ti kažem. Već je prosto: koga briga? Ima li to smisla? Zaista mislim da to nikoga ne treba da zanima,“ odgovorio je Harry.

„Da li se ikram sa seksualnošću i bivam dvosmislen kako bih bio interesantniji. Ne,“ dodao je.

„Kada se radi o mojoj garderobi, omotu albuma, trudim se da takve odluke donosim sa saradnicima. Želim da stvari izgledaju na određen način. Ne zato što ću izgledati gej ili strejt ili biseksualan već zato što mislim da ću tako izgledati kul. I više od toga, ne znam, mislim da je seksualna orijentacija nešto što je zabavno. Iskreno. Ne mogu da kažem da sam na tu temu razmišljao više od toga,“ zaključio je Harry.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara